Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfinek feláll a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek feláll a csókolózástól, az azt jelenti, hogy szeret?

Figyelt kérdés

Párommal mostanában ritkán tudunk találkozni, viszont, ha csókolózunk, kb. 1 percen belül àll neki. Azt mondja, hogy szeret, de én úgy érzem sokszor, hogy nem igazán hiányzom neki. Viszont új munkahelye van, emiatz feszült, fáradt.

Ha egy szimpla csókolózással felizgatom, ugye tényleg szeret?

2014. jan. 22. 10:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köazi a vàlaszokat! És ha sokszor még akkor se lankad le neki, ha már elment?
2014. jan. 22. 11:25
 12/17 tevetke ***** válasza:
Attól állt fel neki, hogy felizgult. Fogd már fel, hogy semmi köze a szeretethez vagy szerelemhez! Attól, hogy te nem érzed magad bombanőnek, ő még gondolhatja másképp. Mondjuk még ez sem feltétlen igaz, a férfiak sokszor felizgulnak, sokféle nőre, nemcsak a fullos macákra...
2014. jan. 22. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
nem attól szeret, hogy feláll neki a csókolózástól. Ez annak a jele, amit leírtál - ritkán tudtok találkozni(gondolom az együttlétek száma is ebből adódóan kisebb mostanában)
2014. jan. 22. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Nekem minden reggel feláll, akkor szerelmes vagyok a pl. párnámba???

Az jelenti, hogy szeret, ha udvarias, kedves, vesz mindig virágot, parfümöt, ajándékot, csokit, ha kell-ha nem, azaz a tenyerén hordoz, akár még dugás nélkül is!

2014. jan. 22. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon amatőr lehetsz párkapcsolati tudás és szexualitás tudás révén...A választ előttem már megadták...Csak még annyit, hogy nyomatékosítsam: ha egy hivatásos k*rv*val csókolózik valaki, akkor is feláll...és az 100% h abba biza nem szerelmes :D
2014. jan. 22. 13:15
 16/17 Zakathol ***** válasza:

#4: A valószínűség az egy 0 és 1 közötti szám. 875 véletlenül sem lehet.

Trollkodni jó, de helyesen még jobb.

2014. jan. 22. 13:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés most nem komoly, ugye?:D Hány éves vagy? De legalább elszórakozok :D
2014. jan. 22. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!