Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van a mai férfiakkal? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai férfiakkal? Mi ez az érdemtelenség mindenhol? A komolytalanság, az egoizmus térnyerése és a lányok semmibevétele? Hogy higgyünk így bennetek ennyi ilyen csalódás után?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 02:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Most jönne az, hogy "kikérem magamnak".

Egy nőt sem veszek semmibe, egoizmus (egészséges mértékig)

bennem van, és bár szeretem a vicceket, vicces lenni, de

amikor arról van szó, igencsak komoly is tudok lenni (pl

a munkám nem a poénokról szól..)

És hogy hinni? Egyszerűen. Minden ember más és más, csak

ha valaki tele van sztereotípiákkal, az már az ő baja...

2014. jan. 22. 03:33
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

Ehhez késő van nekem. :D

A lényeg,hogy a te hibád! Te választasz...

2014. jan. 22. 03:48
 13/22 anonim válasza:
55%
Itt nincs egyenjogúság, könyörögj, hogy elélvezhessél!
2014. jan. 22. 03:51
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Megoszthatok veled egy Karinthy Frigyes idézetet? Lehet máshol úgysem hallasz ilyeneket.

"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába."

Ha te még nam találkoztál igazi férfival, akkor még nem volt egy igazi nő sem abban a szobában. Érthetően fogalmaztam?

2014. jan. 22. 06:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Asszony küzdj, és bízva bízzál... :)
2014. jan. 22. 07:31
 16/22 anonim ***** válasza:

ma 03:51

Azt még önálló gondolatod sincs....

Szánalmas....

2014. jan. 22. 07:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Édes pici szivem. Miért az ilyen 'férfiakra' hajtotok/álltok szóba? Aki valóban szeretne, küzdene a szívetekért azt meg le sem tojátok.
2014. jan. 22. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha egy új férfi lép egy nő életébe, annak mindig úgy kell nekimenni, hogy hiszünk abban, hogy ő más lesz. Ő jó lesz.

Meg kell adni a lehetőséget. Egy új férfi, nem biztos hogy olyan mint a 10 előző.

Tapasztalatból írom:)

2014. jan. 22. 12:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Az a pasi, aki komolytalan, semmibe veszi a nőket, egoista, stb., alapból felejtős. Viccen kívül, már észre se veszem őket az utcán.

De szerencsére rajtuk kívül is maradtak még, na ők azok, akiket a férfi névvel tudok illetni, és akikben lehet, sőt érdemes "hinni".

2014. jan. 22. 13:13
 20/22 Mr. Truth ***** válasza:
#19 ha csak minden 3 ik nő igy gondolkodna egy rosz szavam se lenne :)
2014. jan. 22. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!