Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség, be nem teljesült szerelem, hogy lépjünk túl egymáson?
nem vagyok a híve a nagy korkülönbséges kapcsolatoknak.
sőt.
de ha igaz amit leírtál, szerintem randevúzzatok.
ne szexeljetek. csak ismerjétek meg teljesen a másikat.
és ha tudtok beszélgetni elmélyülten és minden klappol, akkor jöhet a szenvedély ;)
Az utolsó két mondatod...
Hol itt a kérdés?Már meg is válaszoltad. Még tényleg nagyon fiatal vagy. Az embert még érhetik csalódások. Ha tényleg ennyire nem klappolnak a dolgok, akkor vess véget ennek, még biztos találsz olyat, aki közelebb áll hozzád korban is. Tapasztalatből mondom, tény hogy a férfiak egy érett kapcsolatra kb. 23-24 éves kortól képesek, de a te korodban még érdemes kalandozgatni kicsit, tapasztalni. Saját példámon, nekem két kapcsolatom volt életemben. Az első iszonyú volt, had ne részletezzem. A második azóta is tart, nemcsak azért, mert tényleg a párom a világ legjobb férfia,hanem mert az előző után mégjobban meg tudom becsülni.... lényeg,ami lényeg, a jóval fiatalabb korod ellenére, légy te az érettebb és okosabb, és vess véget az ügynek.
1) ez a kapcsolat nem törvénytelen
2) ez a kapcsolat nem erkölcstelen
...akkor egész pontosan miért is NEM SZABAD???
És milyen család az, ahol nem a lányuk boldogsága számít??
Millió házasságot ismerek ekkora korkülönbséggel, mi pedig 28 évnyi időeltolódásban vagyunk a párommal, most tervezünk családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!