Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm túlságosan jóban van egy haverjával és ez zavar. Mit kéne tennem?
Nekem igen, csak az ellenkező nemből. Miért? Mert az eddigi barátnőim, havernőim szinte egytől egyig felpukkadtak valamiért, nem érnek rá, kitalálják, h olyan ruhákat hordok, mint ők(mintha a kinai cuccok esetében annyira lehetne törekedni az egyediségre :DDD), meg még sok-sok mondvacsinált baromság.... ezért én inkább pasikkal haverkodok, és rájuk mindenben számíthatok. Úgyh én igen, ellenkező neműekkel barátkozok. Van 1-2 barátnőm, de az egyik messze lakik, a másik meg rengeteget dolgozik, így nem érünk rá talizni. Ennyi.
Kérdező, te meg beszélj a pároddal. És a helyedben nem tűrném, h pocskondiázzák a barátnődet. Mert amíg nincs "bizonyíték", addig ez az egész csak sárdobálás. Mellesleg meg kettőn áll a vásár.
8as te kifogtál egy igazi nagybetűs r..bancot.
Kérdező, nem tudsz mit csinálni valóban. Bízz a barátnődben.
Nőj fel és ne hisztizz.
Ha a barátnőd hűséges hozzád akkor tök mindegy hogy a pasi mit akar, a lány úgysem fog neki engedni.
Ha meg mégis enged, akkor jobb hogy előbb kiderül, hogy megcsalós típus.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!