Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm túlságosan jóban van egy haverjával és ez zavar. Mit kéne tennem?
Egyet értek veled, barátnőm alapból fiúsabb beállítottságú, sokkal több fiú haverja van és a többi nem is zavarna csak az az egy... Én régebb óta ismerem a srácot és tudom milyen.
14, omg, mi az h mi szüksége van fiú barátra????? talán mert, ha összevesznek a párjával, akkor nem a barátnői fogják hülyeségekkel telebeszélni a fejét, hanem egy fiú fogja lenyugtatni, akinek rálátása van a dolgokra!!!!!! nekem 3-4 legjobb fiúbarátom is van, és soha, semmiért sem adnám őket!!!! és aki ezt nem képes elfogadni, annak fel is út, le is út!!!!! a pasimnak is vannak lánybarátani, és???? ahh, ennyire beszűkült senki se lehet....
kérdező, nincs itt ezen mit átélni, én bulizni is a haverjaimmal megye, a pasimnak sokszor nincs kedve. és emiatt soha de soha nem volt még vita!!!!! és nem is féltékeny, mert mi valóban csak barátok vagyunk!!!!
Mert csak az ellenkező nemből lehet barát?
A kérdező meg pontosan leírta, hogy nyomult a srác a barátnőjére, ergo nem a mesébe illő fiú-lány barátság van a két személy között. Egyértelműen a srác többet akar barátságnál.
Már csak a párom miatt sem barátkoznék túlságosan egy olyan fiúval aki hajtott, főleg nem ha még szólt is a barátom, hogy nem örül neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!