Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lesz ez igaz a jövőre nézve?

Figyelt kérdés

Egy korszakváltás jelentkezik a nők és a női divat terén. Minden nő az új fashion/trend szerint fog öltözködni. Mindegyik modell kinézetű lesz, (már most is rengeteg van ilyen), a férfiak is hozzájuk igazodnak majd! A szende nőkből is vad, és kemény nők lesznek!

Az utcákon csak modell kinézetű és öltözetű nőket láthatunk majd.

A romantika kihal, helyette jönnek a Justin Beaber és barátai csapatok.

2014. jan. 21. 03:16
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Á, ilyen soha nem lesz-és ez jól is van így!
2014. jan. 21. 03:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyen nem lesz.
2014. jan. 21. 03:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Végül is, azért vannak az éjjel-nappal Budapest és Való Világ műsorok, mert értelmük az éppen nincs.

A szende nő/lány odaül a tv elé, és őket bámulja, mint meztelenkednek, hogyan vagánykodnak.

Az énekesekről pedig, 1000 számra gyártják a Justin Beaber féle énekeseket! Vajon mi célból?

2014. jan. 21. 03:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Unalmas, szürke emberek mindig lesznek.

Az pedig hogy lassan 4 millió ember ér Magyarországon a létminimumnál alig több pénzből, szerintem nem implikálja azt, hogy mindenki a legújabb trendet fogja követni. Hacsak nem veszi rá minden nő a pasiját, hogy adja el mindkét veséjét, mert kell új cipőre, meg plasztikai műtétre.

A romantika alatt nem tudom mit értesz. Azt látom én is hogy egyre több a bunkó ember, de ennek szerintem a közoktatás haldoklása az elsődleges oka. Meg a szegénység. Nem, nem utálom a szegényeket, csak mivel én is voltam szegény, tudom, hogy milyen az amikor állandó stresszben éli az ember az életét.

20/F

2014. jan. 21. 03:27
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Azt veszed ki a számításból, hogy az emberek személyiségek. Nem tetszik mindenkinek ugyan az a zene, ugyan az a ruha. És itt vége is van a történetnek. És fáj-vagy nem fáj- nem mindenki nézi az éjjel nappal budapestet, és társait. Ez hosszú távon sem fog változni. Az ember elzárkózik attól, ami nem tetszik neki.
2014. jan. 21. 03:35
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Neked mar atmostak az agyad eme musorok!
2014. jan. 21. 03:36
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy ótvar nagy baromság, már bocs.
2014. jan. 21. 04:18
 8/10 anonim ***** válasza:
4-es ha szerinted attól unalmas és szürke valaki hogy nem néz agyelszívó szenny műsorokat és nem öltözik úgy mint egy út széli k**** akkor mélységesen sajnállak l! Egy rendes lány
2014. jan. 21. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy változik a világ és pár év alatt jelentősen átalakult minden, de azt nem hiszem, hogy csak egy út lesz, amiben mindenki ugyan úgy néz ki, ugyan úgy viselkedik stb. Mindig is voltak olyanok, akik nem álltak be a sorba, ezután is lesznek.
2014. jan. 21. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságokat elég ritkán hallok! :D GYK én így szeretlek!
2014. júl. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!