Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lesz ez igaz a jövőre nézve?
Egy korszakváltás jelentkezik a nők és a női divat terén. Minden nő az új fashion/trend szerint fog öltözködni. Mindegyik modell kinézetű lesz, (már most is rengeteg van ilyen), a férfiak is hozzájuk igazodnak majd! A szende nőkből is vad, és kemény nők lesznek!
Az utcákon csak modell kinézetű és öltözetű nőket láthatunk majd.
A romantika kihal, helyette jönnek a Justin Beaber és barátai csapatok.
Végül is, azért vannak az éjjel-nappal Budapest és Való Világ műsorok, mert értelmük az éppen nincs.
A szende nő/lány odaül a tv elé, és őket bámulja, mint meztelenkednek, hogyan vagánykodnak.
Az énekesekről pedig, 1000 számra gyártják a Justin Beaber féle énekeseket! Vajon mi célból?
Unalmas, szürke emberek mindig lesznek.
Az pedig hogy lassan 4 millió ember ér Magyarországon a létminimumnál alig több pénzből, szerintem nem implikálja azt, hogy mindenki a legújabb trendet fogja követni. Hacsak nem veszi rá minden nő a pasiját, hogy adja el mindkét veséjét, mert kell új cipőre, meg plasztikai műtétre.
A romantika alatt nem tudom mit értesz. Azt látom én is hogy egyre több a bunkó ember, de ennek szerintem a közoktatás haldoklása az elsődleges oka. Meg a szegénység. Nem, nem utálom a szegényeket, csak mivel én is voltam szegény, tudom, hogy milyen az amikor állandó stresszben éli az ember az életét.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!