Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K V kérdése:

Hogy szakítsak?

Figyelt kérdés

Ez lenne a második szakításunk, nem olyan régóta vagyunk együtt (2,5 hónap).

Előszörre azért szakítottam, mert úgy éreztem, ő elkezdett belém szeretni, én meg nem éreztem ezt. Akkor azt mondta, h miért nem facebookon írtam meg, miért akartam vele találkozni emiatt?

Aztán meggyőzött róla, h nincs erről szó, úgyh gondoltam megpróbálhatnánk még. De most már biztos vagyok benne, h nem fogok belé szeretni. Azt nem tudom, ő érez-e vmit..

Írjam meg neki facebookon? Vagy találkozzam vele? Mégis csak úgy érzem fairnek, h személyesen mondom meg..

2014. jan. 21. 00:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha fb-n akar,akkor ott...
2014. jan. 21. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Személyesen, mindenképp.
2014. jan. 21. 01:10
 3/6 PearlDiver ***** válasza:
Írd meg neki hogy szakítani szeretnél és hogy érzi-e szükségét találkozásnak. Hülyén hangzik de lehet hogy azt mondja igen mert így korrektebb.
2014. jan. 21. 01:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!!

Még átgondolom, de lehet az utolsó tanácsot fogadom meg. Ha neki személyesen kényelmetlenebb, nem akarom még ezzel is terhelni.

Csak nekem lesz ettől bűntudatom..

2014. jan. 21. 01:30
 5/6 Költőnő? ***** válasza:

undorító közhely, de ha ráírsz, h figy, "beszélnünk kell..."

ez ugye általában tudjuk, mit szokott felvezetni. Innen az Ő döntése, h fb-n kommunikálja-e le, vagy személyesen

2014. jan. 21. 02:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Én biztos nem költenék utazásra ha tudom hogy szakítani akarnak velem. Akkor inkább írja meg.

Úgy nem olyan kényelmetlen.

Illetve amikor én úgy éreztem hogy nem érdemli meg a másik hogy személyesen dobjam ki, akkor neten tettem meg.

Ha az elsőnél fájlalta hogy miért nem fbn írtad meg inkább akkor szerintem most is megírhatod neki.

27/N

2014. jan. 21. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!