Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak?
Ez lenne a második szakításunk, nem olyan régóta vagyunk együtt (2,5 hónap).
Előszörre azért szakítottam, mert úgy éreztem, ő elkezdett belém szeretni, én meg nem éreztem ezt. Akkor azt mondta, h miért nem facebookon írtam meg, miért akartam vele találkozni emiatt?
Aztán meggyőzött róla, h nincs erről szó, úgyh gondoltam megpróbálhatnánk még. De most már biztos vagyok benne, h nem fogok belé szeretni. Azt nem tudom, ő érez-e vmit..
Írjam meg neki facebookon? Vagy találkozzam vele? Mégis csak úgy érzem fairnek, h személyesen mondom meg..
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Még átgondolom, de lehet az utolsó tanácsot fogadom meg. Ha neki személyesen kényelmetlenebb, nem akarom még ezzel is terhelni.
Csak nekem lesz ettől bűntudatom..
undorító közhely, de ha ráírsz, h figy, "beszélnünk kell..."
ez ugye általában tudjuk, mit szokott felvezetni. Innen az Ő döntése, h fb-n kommunikálja-e le, vagy személyesen
Én biztos nem költenék utazásra ha tudom hogy szakítani akarnak velem. Akkor inkább írja meg.
Úgy nem olyan kényelmetlen.
Illetve amikor én úgy éreztem hogy nem érdemli meg a másik hogy személyesen dobjam ki, akkor neten tettem meg.
Ha az elsőnél fájlalta hogy miért nem fbn írtad meg inkább akkor szerintem most is megírhatod neki.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!