Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan egy éve együtt vagyok, az első pillanattól kezdve a családom része lett, befogadtuk. De kiderültek folyamatosan a stiklijei. Hazudozik nem csak nekem a családjának is. És már egyszer szakítani akartam vele, öngyilkos akart lenni. Állandóan kiabál velem. Idegesít, az élethez meg egy lúzer. Béna, semmihez sem ért az iskolába régen megbukott, a főiskolát elhanyagolja, az anyukájával úgy beszél mint egy darabszarral még előttem is amikor tényleg áldott jó édesanyja van. Nekünk jók az anyagi körülményeink és nekik nem annyira. Egész nyáron itt volt nálunk azt mondta nem megy haza mert az anyukája németországban van. Nem is volt ott csak itt élt mint marci hevesen, semmi gondja nem volt. Nem engedi hogy a barátnőimmel találkozak. A vele való idő alatt híztam vagy 15 kg-t és már anyuék szóltak rám hogy vegyek vissza pedig ő mindig mondta nem is híztál hülye vagyok amikor elkezdtem edzeni. A kaját is olyankor mindig a szemem előtt lengedte, megkértem ne hozzon csokit direkt hozott állandóan minden szart. Nem bírom már. Engem nem erre tanítottak. Néha szemtelen apukámmal is és most betelt a pohár az egész családomnál és nem tudom hogyan szakítsak vele. 150 km-re lakik tőlem, sok cucca itt van. Nálunk nem merek vele szakítani mert nem tudnám feldolgozni ha miattam történne vele valami. Segítsetek kérlek.
2014. jan. 7. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Simán szakíts vele, én nem bánnám, ha felkötné magát, nem a te hibád lenne. Az ő fejével van a baj. Legalább -1 hülye.
2014. jan. 7. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy részedről itt a kapcsolat vége nem akarod folytatni. tökmindegy hogyan közlöd vele nem az fogja érdekelni csak az a lényeg, h vége.
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne, legyen öngyilkos (úgyse lesz). Ne hagyd hogy ezzel zsaroljon, nem láncolhat magához egy életre ezzel a dumával. Menj át hozzájuk egy nagy táskával, benne a cuccaival mondd meg neki hogy te végeztél és ennyi, ne keressen soha többet. Gyere el, téma lezárva.
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az utolsó kommentelőnek, én is ezen gondolkodom, hogy így lenne a legjobb. De már volt olyan is amúgy hogy a buszon megalázott mindenki előtt ordibált velem, csinálta a fesztivált, pedig én utálom magamra felhívni a figyelmet bárhogy is és nem akarom hogy esetleg utánam jöjjön és jelenetet rendezzen.
2014. jan. 7. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
azt mondtad jók az anyagi körülményeitek. Akkor mond meg az apudnak/anyudnak, hogy vigyenek el kocsival. Oda nem tud követni...
2014. jan. 7. 19:20
 6/8 A kérdező kommentje:
áhh azt mondta apa ő ebből ki akar maradni, a kocsit nem adja oda mert fél hogy nem tudnék hazavezetni frusztrált lelkiállapotban...
2014. jan. 7. 19:22
 7/8 Frepi voook ***** válasza:

Menjetek el kocsival hozzá, mondd meg neki, hogy részedről vége. A cuccait rakd be egy nagy dobozba aztán add oda neki.

Ezen nem kell sokat filózni.

2014. jan. 7. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nemhiszem ,hogy ha elmondanád szüleidnek hogy félsz tőle, hogy követ meg kiabál meg ilyenek akkor is azt mondják, hogy nem segítenek.
2014. jan. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!