Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 év korkülönbség nagyon sok?
a példád elég rossz,ez egyértelműen promokapcsolat a média felé.ráadásul Hef több nővel él együtt...
egyébként soknak sok a 17 év, de ha működik köztetek akkor ne törődj azzal mások mit mondanak,szeressétek egymást nyugodtan.de azért légy relista, lehet h.nem fog örökké tartani,előbb utóbb a különböző igények felbukkanak...(mégha nagyon alkalmazkodtok is egymáshoz)de amíg jól működik,addig legytek boldogok!
2008. júl. 17. 16:27
Inkább szokatlannak gondolják az emberek, de a szokták volt mondani, a szerelemben nincsen korhatár:D
Van két barátnőm, 18 évesek vagyunk mi is, nos egyiküknek 37, másikuknak 34 éves a barátjuk.
Ha neked nem baj,akkor mások esetleges negatív véleménye úgysem számít:)
Legyetek boldogok:)
2008. júl. 17. 16:30
Tényleg inkább szokatlan. De ha működik, akkor a korkülönbség nem akadály. :)
2008. júl. 17. 16:34
ez a pedos nem jó megfogalmazás, mert az inkébb a 1-ön aluliakat erőszakol meg.. és szerintem ezt a lányt nem erőszakolta meg a barátja:D szóval hogyha nagy a szerelem, akkor nem kel arra gondolni hogy mennyi a korkülömbség, meg ahogy az előttem szólók mondták ne érekeljen mások véleménye, és ha a szüleid is szólnaak ez miatt, akkor beszélj velük hidd el meg győzheted:D
2008. júl. 17. 18:19
Vannak normális 30-asok, akik nem csak kihasználnak egy nőt. Nem tudom miért kell rögtön a "friss hús" dologra asszociálni... :S Ha ő vele boldog, akkor miért ne legyen vele...?
2008. júl. 17. 18:58
szóval én vagyok az élö példa hogy az évek nem számitanak!!!!! én köztem és a férjem közt 17 év külöbség van! én 20 vagyok és ö 37! 5 éve együtt vagyunk, és van egy 6 hónapos kisfiunk :) ha akarsz többet tudni, vagy tanácsokat kérni, írj privi üzenetet :)
2008. júl. 17. 20:36
jézusom mennnyi beteg ember, persze , hogy jó a 20-60 év korkülönbség. MIndenkinek elment manapság az esze???A legnagyobb korkülönbség is 9 év volt nálam, de a plafont vhol 15 körül képzelem el.
2008. júl. 18. 07:44
8/14 anonim válasza:
Szia,én élő és boldog pl vagyok az esetre.Ugyan ennyi idősek voltunk a férjemmel amikor összejöttünk.8éve vagyunk eggyütt és van egy tündéri 4éves lányunk,nagyon nagyon boldogok vagyunk.Ha szeretitek egymást a kor nem számit.Remélem nagyon boldogok lesztek kivánok nektek nagyon szép jövöt.puszi
2008. júl. 18. 11:50
9/14 A kérdező kommentje:
Hú elég sokan jártok velem egy cipőben és ez nagyon yól esik(majdnem sírok).Érzem hogy nem ilyen pedo hajlamú még meg is kérdőjelezte a kapcsolatunkat hogy biztos akarom-e.És igen.Ő az akivel éjszakákat tudok beszélgetni a rossz élményekről vagy a jókról,a bizalom kölcsönös(mellesleg elég fiatalos én 20-at néztem ki belőle).Érzem hogy nem csak szexre megy a játék.Nagyon köszönöm a válaszotokat mostmár semmi nincs ami eltántoríthatna attól hogy nagyobb lépéseket is tegyünk a kapcsolatunkban.
én az elözö iró vagyok...
az én férjem is szakitani akart velem... nem tudta az igazi koromat mivel azt mondtam neki hogy 18 "voltam" :D és mégis eggyütt ragadtunk... soha nem fogom megbánni hogy találkoztam vele :)
2008. júl. 18. 19:37
Kapcsolódó kérdések: