Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel a buszmegállóban kicsit összekaptunk, ő ott hagyott engem, én nem mentem utanna, hanem hazamentem a buszommal. Most irt egy sms t hogY amiért nem mentem utanna soha. Többé nem akar látni. Szerintetek ez normális?
Meg egyáltalán mért én futkozzak utánna mindig bocsànatot kérni?
19/F

írd vissza, hogy "Én szívesen látnálak, de mindig elfutsz előlem."
ez a baj, ha valaki túl sok facebookos idézetet olvasgatott... ilyen közhelyekre alapul az élete... nem normális, ne bánd, ha nem jön vissza...
de hisztizni ne hagyd, hogy mekkora sggfej vagy, mert ő hagyott ott, és ő szakított sms-ben egy facebook idézettel!:D

Én,ha veszekedünk is a barátommal, és elmegyek onnan, azt azért teszem mert nekem sok,és nem akarom látni,elmegyek inkább lenyugodni.Nem,hogy még várnám,hogy utánam fusson...
Várd meg míg keres,de ha ennyi miatt feldob mindent,akkor megéri a pénzét.....

hát akkor a "nem mentem utána soha" rész szintén megcáfolva
balhés csajszi, szólj rá, hogy vegye észre magát... és nem sértően, de tényleg nem ártana a saját tetteit és szavait objektíven is megszemlélni..

Szerintem a lányok többsége szereti, ha utánuk megy a szerelmük. Nem hagyják csak sírni, vagy keseregni. Ilyenek a lányok. Elmennek, mert meg lettek bántva, de az még rosszabb, ha emiatt egyáltalán nem is érdeklődik irántuk a férfi..
Ha valaki ilyen nő, az is jó, ha valaki nem ilyen nő, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!