Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki örülne annak, ha a feminizmus végre a múlt lenne és visszahoznák a jó öreg régi múltat, pl az 1800 as éveket, ahol a nőknek csitt volt egy kapcsolatban és szinte a pasi meg a szülők választottak, hogy ki-kivel házasodjon?
Nagy szamok torvenye, vagy szepen mondva statisztika:
Ha 10-bol 9 el se akar veled menni randizni, es az az 1 aki elment is lathatoan unatkozik, akkor valoszinuleg nem a vilag, a 9+1 no a selejt, hanem az aki 10 nobol egyet se tud kicsit erdekelni...
De a statisztikat hanyagolando, mar az irasod felettebb unszimpatikus. Mindenki hulye, csak en vagyok tokeletes, bennem nem lehet hiba - irritalo, egoista felfogas.
"Rendben! SZülök neked 5 gyereket, csak hogy ne fogyjon a magyar, de mindenem legyen meg nekem is és a gyerekeknek is. Hozd össze. Tarts el minket 1 fizetésből, nem érdekel, hogyan."
A mai társadalmi rendszerben ezt már nagyon nehéz összehozni és pontosan azért amiért a nők kikerültek a munkaerőpiacra és így elveszik a helyeket a férfiak elöl.
"Ha szerinted nőt csak pénzzel lehet megfogni, akkor takarodj a Gubacsira anyád mellé és kérd el a barátnői számát és tarifalistáját."
Ne legyél már ennyire analfabéta. A nők csak olyan férfiak közelébe mennek akik életük során sok pénzből gazdálkodhattak ezáltal jó életük van minden téren. Míg egy férfit egyáltalán nem érdekel a nő anyagi helyzete. Tehát egy férfinek nagyon sok pénz kell hogy normális életet élhessen és egy nő közelébe jusson de egy nőnek egyáltalán nem kell gondolnia a pénzre miközben nagyon könnyen tud pénzt keresni. Alacsonyak a kiadásai mert apuci, vagy a pasijuk mindig ad pénzt míg egy férfinek hatalmasak a kiadásai és nem számíthat senkitől se pénzre.
"Ja, mocskos nők hibája, hogy egy férfi eltartatná magát. Igazad van, pfejjj... "
Ki tartatná el magát te idióta? Nem veszed észre hogy pont téged tartanak el a férfiak? Férfiak által épített házban laksz, férfiak által betonozott úton jársz, férfiakhoz fordulsz ha baj van (rendőrség, tűzoltóság).
A nők nem veszik észre hogy minden a mi jóindulatunkon múlik. Az a szerencséjük hogy a legtöbb férfi még nem lát át rajtuk és a szende, ártatlan kislány meséjében hisz. Ez az oldal jó arra hogy a nők a névtelenségbe burkolózva felfedjék valódi énjüket. Szidják a férfiakat össze-vissza de a valóságban már nem állnának oda egy férfi elé. A r*bancság nem ott kezdődik hogy árulod a tested hanem ott hogy csak azért mert p*nád van azt hiszed neked minden jár.
A mai társadalmi rendszerben ezt már nagyon nehéz összehozni és pontosan azért amiért a nők kikerültek a munkaerőpiacra és így elveszik a helyeket a férfiak elöl.
- KIFOGÁS!! Nyilván cselédnek, óvónőnek, titkárnnek, tanárnőnek és még sorolhatnám minek készültél és ezért nincs munkád. Ja, ha nem, akkor takarodj dolgozni és ne pofád jártasd, mert a kifogásaitokkal már tele van a padlás.
Ne legyél már ennyire analfabéta. A nők csak olyan férfiak közelébe mennek akik életük során sok pénzből gazdálkodhattak ezáltal jó életük van minden téren. Míg egy férfit egyáltalán nem érdekel a nő anyagi helyzete. Tehát egy férfinek nagyon sok pénz kell hogy normális életet élhessen és egy nő közelébe jusson de egy nőnek egyáltalán nem kell gondolnia a pénzre miközben nagyon könnyen tud pénzt keresni. Alacsonyak a kiadásai mert apuci, vagy a pasijuk mindig ad pénzt míg egy férfinek hatalmasak a kiadásai és nem számíthat senkitől se pénzre.
-Ne legyél már ennyire IQ-light. AZ előbb zavart, hogy a nők kikerültek a munkaerő piacra, ha egy nő eltartja magát nem is rosszul saját fizuból, ***rva és pénzéhes. AKkor szerinted mi a jó megoldás? VÁÁÁRJ!!! Meggondoltam magam, egy ennyire szánalmas és begyöpösödött elkorcsolsult elme képtelen jó megoldásokat találni, szóval hagyjuk is.
Ki tartatná el magát te idióta? Nem veszed észre hogy pont téged tartanak el a férfiak? Férfiak által épített házban laksz, férfiak által betonozott úton jársz, férfiakhoz fordulsz ha baj van (rendőrség, tűzoltóság).
-Én nem, nem is teszem, te még idiótább, akit valszeg még anyuci apuci pénzel. :-) Engem egy férfi sem tart el. :-) És az, hogy kiépítette a házat, amiben lakom irreleváns a témával kapcsolatban, de itt Költőnőt tudnám idézni, gondolom téged férfiak neveltek, akkor lehet továbbra is az ő ánuszukat majszolgatni. :-)
A nők nem veszik észre hogy minden a mi jóindulatunkon múlik. Az a szerencséjük hogy a legtöbb férfi még nem lát át rajtuk és a szende, ártatlan kislány meséjében hisz. Ez az oldal jó arra hogy a nők a névtelenségbe burkolózva felfedjék valódi énjüket. Szidják a férfiakat össze-vissza de a valóságban már nem állnának oda egy férfi elé. A r*bancság nem ott kezdődik hogy árulod a tested hanem ott hogy csak azért mert p*nád van azt hiszed neked minden jár.
- Ja, jár nekem a normális élet, amiért én megdolgozom, ahogy anyád is, csak ő a testével, semmi gond nincs ezzel. Milyen jóindulatról beszélsz te elmeháborodot, amikor ilyeneket írsz? Inkább ajd hálát az égnek, hogy még élsz és nem koncoltattalak fel a Deákon. Itt max a férfiak gyűlölködnek, miattuk vannak a háborúk is. De semmi gond, védd csak a selejtes fajtád. :-) Remélem fincsi a kérdező pénisze, ha már ilyen jóízűen szopcsizod te hímri**ngyó. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!