Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm ezen megsértődött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ezen megsértődött, normális? És még én vagyok a rossz.

Figyelt kérdés
Azon megsértődött hogy még régebben többször mondtam neki, hogy nem tetszenek a ruhái, és ahogy öltözködik. Nem igénytelen, nem is öreges, divatos ruhákat hord csak nem az én ízlésem, de alapjában jól öltözik csak nekem nem tetszik. Vannak közös lány ismerőseink akiknek viszont nagyon tetszik az öltözködésük, teljesen az én ízlésem és többször mondtam már neki, hogy xy-nak milyen jó az öltözködése és/vagy a ruhája pl a csizmája, kabátja, órája stb.. és ezen megsértődött. Most őszintén kinek van igaza?!
2014. jan. 19. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

szerintem neki van igaza, mert sok dologba van beleszólásod de ebbe speciel nincsen...

erre szokták mondani, hogy megszoksz vagy megszöksz! ;)

2014. jan. 19. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Ezután mi jön? Hogy Julinak nagyobb a melle, Marinak meg szebben csillog a szeme, és bezzeg az Ildi feneke.. Vagy úgy szereted és fogadod el a másikat, ahogy van, vagy hagyd békén.
2014. jan. 19. 16:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Lehetett volna ezt finomabban is.
2014. jan. 19. 16:19
 14/20 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem kene ilyeneken problemazni
2014. jan. 19. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is te vagy a rossz. Először is ő dönti el, hogyan akar öltözködni, főleg ha objektív szemmel sincs probléma a stílusával, másodszor elment az eszed, ha más lányokról, ráadásul közeli ismerősökről áradozol neki, és elvárnád, hogy őket utánozza.
2014. jan. 19. 16:26
 16/20 tevetke ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

szerintem meg nem kene ilyeneken problemazni"

Akkor ne problémázz rajta, fogadd el így, ahogy van!

2014. jan. 19. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy úgy kellett volna ezt, hogy ez meg ez a ruhadarab milyen jól állna rajtad, nem pedig úgy, hogy Xy-nak milyen szép csizmája van, milyen jól öltözködik. Ezt úgy értelmezte, hogy a másik lány csinos, ő meg nem. Jogos a sértődése.
2014. jan. 19. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondogasd csak fiam a kritikáidat neki aztán majd ne csodálkozz ha lepattint. A nők nem tűrik a kinézetükre tett negatív megjegyzéseket. Nagyon nem. Majdnem olyan kényes téma ez mint a "súlyuk".
2014. jan. 19. 16:34
 19/20 A kérdező kommentje:
jól van, máskor nem mondok semmit..
2014. jan. 19. 16:45
 20/20 A kérdező kommentje:
még valaki?
2014. jan. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!