Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek minden nő megfogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden nő megfogja találni a párját, ekkora igények mellett?

Figyelt kérdés

Nagyon sok szingli nő van és mind csak próbálkoznak, próbálkoznak. De nem találják a párjukat, mert szerintem a férfiak kb. 30-40%-a amit ők szeretnének, azaz legyen egy férfi határozott, férfias, ne legyen csóró, helyes legyen, sportos stb. Vannak ilyen pasik én is ismerek elég sokat, de azok vagy foglaltak vagy csak alkalmit szeretnének.

Nagyon sok fiú van, aki rendes aranyos, okos normális, de ha valami hiányzik pl határozatlan, nem olyan férfias stb stb. Már nem fog kelleni.

Ilyen magas mérce mellet sok egyedülálló macskás nő lesz?

2014. jan. 19. 13:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Semmi hitel nincs a nyakamban...
2014. jan. 31. 23:20
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiasság attól függ kinek milyen pasi tetszik. Tehát kb hasonló dolog, mint az hogy xy pasi bejön , tetszik nekem, z pedig nem. Akit helyesnek tartunk, ezáltal férfias is lesz a szemünkben.

Igen biztos vannak olyan nők akik magasra teszik a mércét, mint pl milliomos pasit akarnak kifogni. Nos ők többnyire ráfáznak, mert azoknak a pasiknak akiknek esze is van, nem fogják kitartani a nőjüket.

Nekem pl volt egy fajta ideálom ezt külsőre és belsőre is értem. Magas, 190cm barna haj barna szem, nem agyongyúrt, de nem is piszkafa testalkat, mackós is lehet, illetve a kockás hasat nem szeretem. kb ennyi. Aztán belsőleg csak a legfontosabbakat írom, mert már manapság ezt is az elvárásokba kell sorolni, hisz sokan ezt nem tartják természetesnek. Pedig alap lenne: legyen őszinte, hűséges, és törődjön velem. A többi dolog pedig annak kérdése hogy mennyire passzol a személyiségünk. Hogyan tudunk együtt élni, kommunikálni egymással satöbbi.

Ideálomnak megfelelő pasi lett a férjem mind külsőleg, mind belsőleg. Viszonylag fiatalon találtam rá, 24 évesen. 25 évesen pedig hozzá is mentem. Olyan szinten mázlim volt, hogy ennél tökéletesebben hozzám passzoló pasit nem is találhattam volna, és nincs is a világon.

De nem voltak elszállva az elvárásaim: pl pénzes pasi legyen, és eltartson. vagy pl nem tettem függővé a dolgot attól, hogy diplomás e az úr vagy sem. Egyébként én sem vagyok az. Nem tartom fontosnak. Nem érdekelt van e pénze vagy nincs... Az se hogy mennyit keres.

Szóval én határtalanul boldog tudok lenni egy kertésszel:) aki 120 ezret keres, én meg jogot tanultam , illetve informatikát, és jogi asszisztens vagyok. Én 100 ezret keresek. És konkrétan leszartam volna ha félmilliós fizetése van, de ugyanakkor nem törődik velem és megcsal pl.

Szóval akinek olyan elvárásai vannak, hogy pénzes pasija legyen,és vagy eltartsa a férje, annak egészségére. De lehet hogy 35 évesen is a macskáival fog beszélgetni...Mert épeszű ember hamar levágja hogy csak a pénzére hajtanak, és nem fog ilyen nővel összeállni.

Baráti körben egyébként minden srácnak van párja, sok éves kapcsolatokról beszélek, többen együtt is élnek már. És egyik pasi sem pénzes. Mind tök átlagos munkát végeznek átlagos fizetésért. És mindnek normális helyes, csinos barátnője van. 1 lány egyetemista, a többiek szintén dolgoznak. Igazság szerint nem is ismerek senkit a környezetemben aki pénzes pasi lenne....vagy arra panaszkodna hogy a csajok a pénzt akarják lehúzni. Mindegyik pasi ismerősöm képes volt normális nőt választani. Nem hiszem hogy manapság ennyire ritkák lennének az ilyenek:)

2014. febr. 1. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!