Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek minden nő megfogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden nő megfogja találni a párját, ekkora igények mellett?

Figyelt kérdés

Nagyon sok szingli nő van és mind csak próbálkoznak, próbálkoznak. De nem találják a párjukat, mert szerintem a férfiak kb. 30-40%-a amit ők szeretnének, azaz legyen egy férfi határozott, férfias, ne legyen csóró, helyes legyen, sportos stb. Vannak ilyen pasik én is ismerek elég sokat, de azok vagy foglaltak vagy csak alkalmit szeretnének.

Nagyon sok fiú van, aki rendes aranyos, okos normális, de ha valami hiányzik pl határozatlan, nem olyan férfias stb stb. Már nem fog kelleni.

Ilyen magas mérce mellet sok egyedülálló macskás nő lesz?

2014. jan. 19. 13:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

5ös vagyok, ez nem optimizmus, sokkal inkább realizmus.

Nő vagy egyébként? Ha igen, akkor vizsgáld meg, hogy te miket teszel meg magadért, meg úgy alapvetően az életedért. Pár szempont: a suliban/munkahelyeden csak úgy tengsz-lengsz, vagy élsz a lehetőségeiddel és a maximumot nyújtod; milyen ételeket tudsz főzni, vagy-e olyan igényes, meg alapvetően miket eszel (ez szerintem rengeteget elárul egy ember igényességéről); mit tudsz nyújtani az ágyban, csak fekszel ott vagy el mered magad engedni és teljes beleéléssel átadni magad az érzésnek; mennyit sportolsz, mozogsz, edzel, akármi ilyesmi.. van-e bármilyen hobbid, vagy csak a szokásos net, tv, zene hallgatás és társai, mint kb mindenki másnak; milyen vagy az emberekkel, hogy bánsz a barátaiddal stbstb, lehetne sorolni bármeddig, remélem érted mire akarok kilyukadni. :)

A kérdésben említett tulajdonságokra a férfiak úgy tesznek szert, hogy tesznek érte, egyenrangú fél akkor lehetsz egy kapcsolatban, ha te is teszel magadért. (Na persze ennek belső késztetés alapján kell jönnie, nem azért, hogy na az ember akkor kifogjon magának egy ilyen pasit...:) )

2014. jan. 19. 14:05
 12/22 A kérdező kommentje:

11-es

Fiú vagyok és boldog párkapcsolatban élek :) Csak érdekel a szociológia, szociálpszichológia. És ok ismerősöm barátom van, akik nők fiúk és akiket látok kívülről. És látom, hogy mennyire nagy igényeik vannak a nőknek. Valamint a sok fiú ismerősöm, mennyire okos normális fiú és mégis sok nőnek nem kell, mert valami apró hiba van pl nem férfias.

2014. jan. 19. 14:12
 13/22 Költőnő? ***** válasza:
sztem meg mindenki tudna magának párt találni, ha megy utána és nem kesereg. Sok nőnek valóban irreális elvárásai vannak, de hát majd megtanulják. Vagy nem. Ez legyen az Ő gondjuk.
2014. jan. 19. 14:19
 14/22 anonim ***** válasza:

"Csak érdekel a szociológia, szociálpszichológia."

Szép érdeklődés, de kérlek ne kezdj vele komolyabban semmit!

Egyébként az mióta apró hiba, ha egy FÉRFI nem férfias?! :D

2014. jan. 19. 16:09
 15/22 A kérdező kommentje:

14-es

Attól még lehet rendes ember hogy nem férfias, szóval apró hiba

2014. jan. 19. 16:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy másik férfi szerint ez apró hiba, de egy nő szemszögéből, aki a férfias férfiakat szereti, már nem olyan apró.

Az egyik legjobb barátnőm elég duci, amúgy aranyos, kedves, intelligens lány, én úgy látom, a duciság egy apró hiba, de hiába, ha sok férfi szemében ez már nagy hiba, mert nem tud vonzódni a duci nőkhöz. Csak példaképp írtam, lehetne bármilyen más példát hozni.

Nézőpont kérdése, hogy kinek mi az apróbb és kinek mi a nagyobb hiba. Vagy inkább nem is hibának mondanám, hanem hogy kinek mik azok a tulajdonságok, amik vonzóak és amik nem.

2014. jan. 19. 16:43
 17/22 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit a lelkembe gázolt az, mikor még tanuló voltam (2 éve) egyetlen lánynak sem kellettem, mert átlagos kinézetem mellett átlagos anyagi helyzetem volt.

Most, hogy beindult a szekér (Audi A4, kétféle motor, drágább öltözék) azóta minden lány elkezdett érdeklődni felőlem.

Ekkor fogadtam meg, hogy minden egyes ilyen embert csak kihasználni jó egy éjszakára, többre nem!

Majd 26-28 évesen ráérek komolyabb kapcsolatot keresni, csak az a baj, hogy félek, az is egy büdös riherongy lesz..

2014. jan. 31. 14:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Sok párt ismerek a magam példáján kívül is ahol 33-42 évesen találják meg az igazit és ez azért is van, mert addigra rájön a legtöbb kicsit is okos nő is, hogy nem csak egy gazdag,sármos menő ügyvéddel (most ez csak egy példa volt) lehet boldogan élni, hanem egy átlagos férfival is aki családra vágyik és nagyon tud szeretni...
2014. jan. 31. 14:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Az lehet de addigra a legtöbb nő már össze szed egy két gyereket és akkor már nem kell olyan férfinak aki saját családot szeretne. És majd akkor lejjebb adják.
2014. jan. 31. 14:53
 20/22 anonim ***** válasza:

# 17

Aha, persze. Nem rossz hitel lehet a nyakadon:D

2014. jan. 31. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!