Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlagnál szebb lánynak könnyebb normális párkapcsolatot találnia? Indokold meg szerinted miért igen, vagy miért nem.
9-es az, hogy valaki független, az miért baj?
Egyébként szerintem a férfiak azokra aggasztják a r.-banc jelzőt, akik úgy öltözködnek/viselkednek. Ha szép a lány de normálisan áll a dolgokohoz és nem úgy néz ki mint aki most szökött a plázából, arra azért csak nem mondják. :)
Egyáltalán nem baj. Egy szóval sem mondtam, hogy baj. A független nők a legjobbak.
10: gondolom akkor te is másra fogod a sikertelenségeidet ahelyett, hogy tisztában lennél a saját erőviszonyaiddal és képességeiddel, és magadba nézve behatárold, kinél hogyan érdemes próbálkozni, és hogy esetleg nem a szép nőkben, hanem a te készülékedben van a hiba.
Ez szerintem annyira megfoghatatlan szempont, hogy ki szép meg átlagon aluli és hasonlók...
Én nem gondolom magam külsőre szépnek, kamaszkoromban én voltam a "jófej" lány (és bármi más a szépen kívül, asszem ez így mindent elmond :) ), de sok hódolót kaptam.
Van egy csomó gyönyörű lány ismerősöm, akik pedig már a vénlányként elmúlást vizualizálják. De náluk sem lehet 1db okot mondani, hogy miért vannak ilyen helyzetben.
Te mit gondolsz? Mi alapozta meg ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!