Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy átlagnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy átlagnál szebb lánynak könnyebb normális párkapcsolatot találnia? Indokold meg szerinted miért igen, vagy miért nem.

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es az, hogy valaki független, az miért baj?

Egyébként szerintem a férfiak azokra aggasztják a r.-banc jelzőt, akik úgy öltözködnek/viselkednek. Ha szép a lány de normálisan áll a dolgokohoz és nem úgy néz ki mint aki most szökött a plázából, arra azért csak nem mondják. :)

2014. jan. 18. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj. Egy szóval sem mondtam, hogy baj. A független nők a legjobbak.

10: gondolom akkor te is másra fogod a sikertelenségeidet ahelyett, hogy tisztában lennél a saját erőviszonyaiddal és képességeiddel, és magadba nézve behatárold, kinél hogyan érdemes próbálkozni, és hogy esetleg nem a szép nőkben, hanem a te készülékedben van a hiba.

2014. jan. 18. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért nehogy már sajnáljuk a szép lányokat...
2014. jan. 18. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
#12: Hagyjuk már ezt a ki a hibás és ki nem szöveget. Te biztos megtalálod a pozitív jellemzőket egy tömeggyilkosban is. :) De csak hogy a témakörön belül maradjunk, ha valakit pl. megcsalnak, az álláspontod szerint még majdhogynem a megcsalt fél a hibás? :)
2014. jan. 18. 13:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha az a lány egy normális szerényebb fiút akar, akkor nagyon nehéz. Ha az alfákra bukik, akkor naponta összejöhet nekik egy kapcsolat sztem. De nekem is megvan a véleményem a szép lányok nagy átlagáról, hangsúlyozom, nem az összesre értem. Mivel bárkit megkaphatnak, nem becsülik a párjukat egyáltalán.
2014. jan. 18. 19:04
 16/17 Hexagonia válasza:

Ez szerintem annyira megfoghatatlan szempont, hogy ki szép meg átlagon aluli és hasonlók...

Én nem gondolom magam külsőre szépnek, kamaszkoromban én voltam a "jófej" lány (és bármi más a szépen kívül, asszem ez így mindent elmond :) ), de sok hódolót kaptam.

Van egy csomó gyönyörű lány ismerősöm, akik pedig már a vénlányként elmúlást vizualizálják. De náluk sem lehet 1db okot mondani, hogy miért vannak ilyen helyzetben.

Te mit gondolsz? Mi alapozta meg ezt a kérdést?

2014. jan. 22. 10:18
 17/17 adrika901 válasza:
Vagy valaki be sem mer próbálkozni náluk, mert azt hiszi nincs esélye. A nagymenő srácok pedig lehet hogy beoróbálkoznak, de annak nincs mindig jó vége. A lényeg, hogy te se a külső alapján ítélj és akkor téged sem az alapjén fognak megítélni.:)
2014. febr. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!