Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves korotokban ismertétek meg a párotokat? Hogy ismertétek meg? Örökre vele szeretnétek maradni?
25.
társkereső
5 évig kerestem hozzá fogható lányt
hát, úgy tervezem, hogy életem végéig
a többi inkább tőle függ;)
21 évesen
egy önkéntes munka során
nemrég házasodtunk, szóval igen, hosszú távra tervezünk
6 éves korunkban, amikor általánosba egy osztályba kerültünk. Természetesen csak jóval később lettünk barát és barátnő (17 évesen).
Örökre és még tovább!
20 évesen, egy közös munka kapcsán. Igen, úgy tervezem, és legjobb tudomásom szerint ő is. :)
Már 2 éve együtt is élünk.
24N
24 éves voltam, ő 21 et töltötte 2 hónappal az után hogy megismerkedtünk.
Internetes társkeresőn : Én 6 hónapja voltam regisztrált, ő 2 hete, amikor írt nekem.
1 évig jártunk együtt, aztán összeköltöztünk, majd fél évvel később összeházasodtunk. 25 voltam, ő 22.
Ez 2 éve volt:) életünk végéig , és még utána is együtt leszünk:)
Életemben először lettem szerelmes (belé), több sikertelen kapcsolattal a hátam mögött.
Neki én voltam az első randi, az első szerelem, az első csók, az első szex:) az egyetlen feleség:D
27/N
19 voltam baráti körből :)
Viszont tudom, hogy nem mellette fogok megöregedni de nem izgat élvezem amíg jó :)
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!