Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek még a kölcsönös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek még a kölcsönös szereteten/szerelmen alakuló, valóban komoly kapcsolatokban?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahol van hűség, egymás tisztelete, megbecsülése mindkét fél részéről.
2014. jan. 17. 11:41
1 2
 11/17 PearlDiver ***** válasza:

Hiszek benne és ilyenben is élek.

Jó látni, hogy nem vagyok egyedül :)

Viszont még jobb kérdés, hogy hogyan lehetséges ez?

Én azt tudom mondani, értéktisztelő közösségekhez érdemes tartozni, és alapvetően itt keresgélni.

Nem a szexre építeni, hanem a szexualitást építeni fokozatosan a lelki kötődésre (, ha van. Ha nincs, felejtsük el).

Ha kialakult a bizalom, onnantól kíméletlenül őszintének lenni egymással, de mindezt szeretettel, türelemmel kommunikálni.

Energiát fektetni a kapcsolatba - nem csak úgy, hogy időnként elmegyünk randizni meg kimosom a ruháidat, megfőzöm az ebédedet, telepítem a számítógépedet stb, hanem elviselem a kis hülyeségeidet, nem szólok be ha véletlenül elkésel, bevállalok érted olyat is, ami kényelmetlen, de tudom hogy nagy segítség neked és nem érsz rá. És látványosan értékelem, ha mindezt te is megteszed értem!

Belátjuk, hogy az élet együtt sem mindig habostorta, és együtt csinálunk a kapott citromokból limonádét (vagy tequilát).

Beszélgetni a jövőnkről, világképünkről, leendő családról, legbelső magunkról.

Most egy szuszra ennyi...

Ti mit gondoltok, minek köszönhető, ha van ilyen?

2014. jan. 17. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdés.
2014. jan. 17. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:
de hit kérdés, amiben nem hiszel azt eleve el sem éred
2014. jan. 17. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Én hittem benne hogy megtalálom ehhez a megfelelő társat, és 24 évesen meg is találtam.

Ilyen kapcsolatban élek vele már lassan 4 éve. házasságban 2 éve.

Mi a titok? Egymás lelki társai vagyunk...ennyi:)

Én 27 éves vagyok, a férjem 24.

2014. jan. 17. 14:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Jó olvasni, hogy vannak ilyenek is. Én is próbálok hinni...próbálok, keresgélek.... talán majd egyszer. :)
2014. jan. 17. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:
En is ilyen kapcsolatban vagyok. Hiszek benne, hogy vannak meg intelligens ferfiak, es nok.
2014. jan. 21. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:
a hit nagyon fontos. Hit nélkül nincs semmi. Meggyőződés, tapasztalat, kombinálás mit sem érnek ezek. Na de a hit. Na az a valami.
2014. jan. 21. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!