Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyok olyan romantikus, hogy egy eletre tervezek? :3
Figyelt kérdés
Nem szeretnek futo kalandot. Minden elso alkalmat azzal szeretnek megelni, akivel az utolsokat is. :)2014. jan. 17. 00:14
1/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :) Szerintem ez egy roppant pozitív dolog. Maradj mindig ilyen :)
2/18 anonim válasza:
Respect Brother. Or sister. Or shemale. Its a very hard thing.. Not impossible. Good night.
3/18 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, csakhogy... ha valakivel kapcsolatba lépsz, még korántsem biztos, hogy ő az Igazi. Ahogy a kapcsolat alakul, csiszolódtok egymáshoz, könnyen kiderülhet, hogy egyáltalán nem is vagytok egymáshoz valók. Azért a futó kalandok és az életreszóló kapcsolat között vannak még átmenetek... és általában az emberek többségének kell az életében több hosszabb távú kapcsolat ahhoz, hogy megtalálják az igazán hozzájuk illő partnert.
5/18 anonim válasza:
Nekem egy ilyen lány kéne, mint amilyenről a kérdező írt.
7/18 anonim válasza:
Én is így vagyok most is van vacaki csak hát eddig eddig elbaltáztam a dolgokat
8/18 anonim válasza:
Egy ilyen nőt jó lenne találni. 21/F
9/18 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Mindent azzal megélni, aki megérdemel, akivel tényleg minden az igazi. :) Igen, romantikus elképzelés és kevesebben vannak, akik így csinálják, de nem lehetetlen. :)
23/L
10/18 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok, és hála istennek meg is találtam a lányt mindehhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!