Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is neki van igaza?
Van a barátnőmnek egy "rokona" (harmad unokatesója) aki hatalmas barátnője neki,amivel nem is lenne gond.Azzal van inkább gond,hogy a barátnőm elvárja,hogy ennek a csajnak menjek el a fellépéseire stb.Amivel még mondjuk mindig nem volna akkora probléma.Amivel viszont van,hogy ez a lány nagyképű,pökhendi,azt hiszi magáról,hogy szép,pedig nem,és egyszerűen irritál a személyisége.Voltunk a bérmálásán,egy kocsmai koncertjén ahol 2 dalt énekelt és még annyit se mondott,hogy kösz,hogy eljöttetek.
Most lesz a szalagavatója,de én nem vagyok hajlandó azért menni,hogy lássam ahogy körülrajongják,úgy,hogy még annyit sr mond,hogy köszi,viszont a 10 000 forintos ajándékot elvárja.
Ezen,hogy nem megyek a szalagavatóra nagyon összevesztem barátnőmmel és a hab a tortán,hogy kb másfél órára lakik és mivel ő megy a szalagavatóra,így nem megyek hozzá.Hallottam a hangján,hogy majdnem elsírta magát,de nem is akarok menni,plusz az ajándékára sincs pénzem.
Az ismerőseim szerint én vagyok a szemét meg a rossz,de nehogy már egy olyan ember szalagavatóján legyek akit utálok.Egyedül az,hogy nem látom a barátnőmet az zavar.
Szerintetek is én vagyok a hibás?
Szerintem a barátnődnek az esett rosszul, hogy VELE nem mégy szalagavatóra. Teljesen mindegy, hogy a nem-szeretem unokatesó szalagavatójáról van szó vagy a búbánatos öreg ördögéről. Mert az a szalagavató az a puccos pofavizit, és ha az embernek van párja, ilyenkor illik felmutatni. Éppen mindegy, hogy csak egy vendéget kísérsz :P
A tízezer forintos ajándékot emeletes marhaságnak tartom. Anno a barátomtól összecsukható golyóstollat kaptam, hogy szerencsét hozzon érettségin (Zebra márkájú, van hozzá elegáns tok, ha gondolod keress rá).
Ha ennyire zavar a csaj, nyugodtan kezd el leépíteni, tényleg nem kötelező ott lenned mindig, amikor összeüt két cintányért. Csak nem biztos, hogy ez a jó alkalom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!