Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek lányos macit, vagy fiús macit vegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hihetetlen komolyságú, égető problémát vetettem fel ami a legtöbb országban még mindig tabunak számít, de mégis; egy lánynak lányos macit kell venni, hogy egyezzen a megajándékozott jellegével, vagy fiúsat, hogy az az ajándékozóra emlékeztesse őt. Várok az "anyádat te köcsög", "troll" stb válaszoktól a teljesen normális reagálásokig mindent.2014. jan. 16. 21:38
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. (az utolsónál külön köszönöm ;) tetszik a részletes leírás, érvelés, a saját életből átvett tapasztalatok stb, az nagyon rendben van.)
2014. jan. 16. 22:10
12/13 anonim válasza:
Az én macimnak hálóinge van, de fiú. Zavarbaejtö.
13/13 anonim válasza:
Amennyiben kifejezetten mackófan (vagy te vagy "mackós" :P), ölelgetni való jajj-ez-annyira-illik-a-barátnőmhöz-nem-bírom-otthagyni-a-boltban macit, nemtől függetlenül. Egyébként nemmacit.
Nekem meg Gloomy macit, légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!