Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek lányos macit, vagy fiús macit vegyek?
Jó, ez a Kérdező nekem szimpatikus, gyerekek. Figyelitek a leírást?
Na, szóval: k'rva mindegy.
Attól függ. Ha a barátnőd is csajos típus, aki szereti a rózsaszínt, meg a kis cukiságokat, akkor lányos legyen a maci is. Ha magadra akarod, hogy emlékeztesse, akkor fiúsat. Ha nem tudsz dönteni, akkor vehetsz semlegeset, aminek nincs felismerhető "neme", vagy van még egy lehetőség, most veszel lányosat, legközelebb pedig fiúsat! Én már sok macit (macit, kutyát, motkányt, stb :) ) kaptam már a barátomtól, és mindegyiket magáért szeretem :) Meg mind rá emlékeztet, nem kell ahoz fiúsnak vagy lányosnak lenni. így is találtam mindegyikben valamit, amiért személyesebb, és emlékeztet valamire. (Pl egy narancssárga sál a kutya nyakában, ami közös kedvenc szín, stb)
Szóval röviden: Amilyen szeretnél! :)
(a válaszokat megköszönni ám! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!