Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek miért nincs igényük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nincs igényük a testiségre?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 21:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Annyira jók ezek a kérdések, mindig fent vannak kiemeltben.

Úgy döntöttem, ha egyszer belépek ide, és nem lesz fent ez a téma, magam fogom feltenni a kérdést!

2014. márc. 21. 12:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Mert még nem ismerik eléggé magukat vagy mert még soha életükben nem szexeltek egy igazán jót.
2014. márc. 21. 12:43
 23/26 A kérdező kommentje:

OwMyBalls

Köszi, ha segítesz ;)

2014. márc. 21. 18:16
 24/26 anonim ***** válasza:

Kérdező: lehet eddig nem a megfelelő nőkkel találkoztál.

Magamra nézve a válaszom: nekem van szükségem testiségre,de sajnos olyan kapcsolatban vagyok,ahol ritkán fordul ez elő...De hát jobb,mint a semmi, úgyhogy beletörődtem.

2014. ápr. 13. 12:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs! :D Volt már nekem is olyan nőm, akinek könyörögni kellett, de a jelenlegi pl. már kissé sokat is igényel. :)
2014. ápr. 25. 10:25
 26/26 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, de én sem vagyok valami nagyon oda a szexért."

Ez nálam addig volt így, amíg meg nem tapasztaltam milyen olyan férfival szexelni aki ráérez mi jó nekem, és ki is tud elégíteni...mert hogy előtte senki más nem tudott.

2014. ápr. 25. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!