Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zaklat fel még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zaklat fel még mindig ha a volt páromról hallok valamit?

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt, úgy másfél éve mentünk szét és lassacskán egy éve, hogy együtt vagyunk a jelenlegi párommal. Nagyon jól megvagyunk, szeretem őt, az előzőt az utolsó egy évünkben már nem is annyira szerettem, talán csak megszokásból voltunk együtt. Mégis ha fényévente posztol valamit facebookon teljesen meghülyülök. Most tett ki egy csajt, hogy párkapcsolatban vannak, holott nem is használja az oldalt de teljesen felment bennem a pumpa. ráadásul a csaj pont úgy néz ki amit korábban mindig fujjolt. Hülyét kapok. Oltsatok nyugodtan le, szerintem se vagyok normális, nem tudom miért zaklat fel. Ötletek? Tapasztalatok?

24L

2014. jan. 15. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért mert még mindig érzel iránta valamit. Én 4 évig voltam együtt a barátommal lassan 2 éve, hogy szakítottunk. Ha a sazkitásunk után 1 hónappal rakott volna ki ilyet az is hidegen hagyott volna, mert már nem szeretem.

22L

2014. jan. 15. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez egyaltalan nem azt jelenti hogy meg mindig szereted, hanem egyszeruen a multd resze, egyszer kotodtel hozza es ez velemenyem szerint van hogy teljesen sohasem mulik el. Meglatod, felkavar de villamgyorsan tovabb kell lendulni.

Nekem is osszeszorul a szivem ha az elso nagy szerelmem kozos kepet rak ki a mostani parjaval, pedig ezer eve nem is beszeltunk es jelenleg stabil kapcsolatban vagyok es a mostani baratomat szeretem.

Ilyenkor eszedbe jutnak az emlekek de ez termeszetes, ha azutan el is tunik.

2014. jan. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!