Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha kicsi a cici?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és nagyon kicsi a mellem. Én legalábbis nagyon kicsinek tartom, de legalább formás. :D
Fiúk, csalódás számotokra, ha egy lánynak kicsi a melle?
De lányok véleményét is szívesen fogadom. :)
2009. dec. 2. 01:38
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem azért írta,hogy bunkózzanak vele!:) Nekem is elég kicsik a melleim és jól esik mikor valaki megdicséri,mondja,hogy jól van ez így. Neki is biztosan jól esik a pozitív hozzászólás. :)Férfiakról pedig annyit,hogy hiába mondják,hogy a kisebb de formásabb jobb,a strandon még is egy nagy mellű nőnek fütyülnek először nem egy kisebb mellűnek. Hímek.:)
12/15 anonim válasza:
De cikinek semmi képen nem ciki.:)
Előző voltam.
13/15 anonim válasza:
Egy kis mellel mit lehet kezdeni??? Ha átölelem a barátnőm, jobban bejön, ha ott nem csak két pattanás van, hanem MELLEK! :P kicsit jobb odasimulni. Meg hát, kell mit fogni rajta. Éljenek a nők!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a korrekt válaszokat. :)
2009. dec. 3. 14:44
15/15 anonim válasza:
Kedves 12.48! Gondoltál már arra,hogy ne legyél ilyen tapló? Mi lenne ha kis szerszámod lenne (ha nem az van amúgy is) és e miatt nem állnának veled szóba? Jó lenne,ugye? Szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!