Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, az igaz hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az igaz hogy ha egy pasi 28 éves koráig nem találja meg a párját az egyedül marad? Sokak szerint idővel nehezebb mindig találni valakit.

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, de tény, hogy ahogy idősödünk, nehezebb lesz.

Egyik barátnőm 2 éve van egyedül. 5,5 éves kapcsolatának lett vége, és azóta 1 kósza nős pasival töltött éjszakán kívül nem volt senkije. Azt mesélte hogy minden pasi azt gondolja hogy gond van vele, hogy nincs 28 évesen barátja, férje, gyereke...így félnek kapcsolatot kezdeni vele.

Másik barátnőm is 28 éves. Neki csak 1 barátja volt, de nem sokáig. Neki sincs senkije.

Anyósom meg a férjem apja pl 22-42 évesek voltak amikor összejöttek. Szóval soha nem késő. Sajnos apósom 4 évvel később meghalt, szóval nem is ismerhette igazán a saját fia sem...csak annyit tudok, hogy nagyon szerették egymást.

A férjem még nem volt 21 éves amikor összejöttünk (másfél hónappal később töltötte), én meg akkor 24 voltam.

De szerintem is van abban valami hogy nehezebb párt találni, ahogy öregszünk. Amíg ismerkedtem, én is észrevettem, hogy nehezebb, pedig én viszonylag korán megtaláltam akit kerestem és megállapodtam.

DE NEM LEHETETLEN később sem, hogy valaki párt találjon.

27/n

2014. jan. 16. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!