Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja egy pasi ezt?
Elmentünk nyaralni, a barátom,én, a barátom legjobb gyerekkori barátja és annak felesége, és a barátom nővéréék.
A barátommal az első pár napban jól éreztük magunkat, aztán a következő egy hétben azt vettem észre,hogy már csak az ő gyerekkori legjobb barátjával és annak feleségével van elfoglalva.Mindenhova csak hárman mennek, engem mindig mindenből kihagynak. elmennek a parkolóba elállni az autóval,és majd jövünk vissza_ezt mondta a barátom_ és utána már elmentek kávézni is se egy telefon vagy valami én meg a szálláson ott várok rájuk egyedül, se reggelizni nem tudtam se semmi. aztán amikor én is szó nélkül elmentem,ő meg kérdőre vont,hogy miért megyek el egyedül.
Ő ott engem állandóan került,ha odamentem hozzájuk ő elment onnan,a 2.héten a nyaralásból mi kétszer aludtunk együtt,mert folyton a tesójáék gyerekeivel kellett aludni. Meg ő fent aludt a haverjáéknál az egyik kisgyerekkel,persze ezt,hogy ők fent aludjanak ő találta ki nem a gyerek.
Egész hazafelé úton velem nem beszélgetett,hozzám se szólt. Aztán amikor a haverját meg a feleségét hazavittük.Utána kezdett el megint olyan lenni velem,mint akik együtt vannak. Nem értem ezt az egészet.
Hozzá teszem, én egész végig nem nyavajogtam neki,hogy folyton engem egyedül hagy, mert ők ritkán találkoznak a legjobb barátjával és hagytam őket,hogy hagy legyenek nyugodtan együtt,de az még nem azt jelenti,hogy úgy kell velem viselkedni,hogy levegőnek néz,mint akinek teher vagyok,pedig nem lógtam rajta egyáltalán.
Felejtsd el! Akit szeretnek azzal nem tesznek ilyet csak egy cseléddel.
30/f
ez nekem is elég furcsa...
Azt írtad ritkán találkozik a legjobb barátjával. Biztos volt mit mesélniük egymásnak de ennyire azért ne :D Ha én akarnék nyaralni és lenne barátnőm, tuti vinném ott magammal a társaságba.
Ha ciki lettem volna,akkor előtte meg miert hitegetett,hogy milyen jó lesz majd az első közös nyaralásunk
Mar nem tudom mit gondoljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!