Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mennyire stresszes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyire stresszes dolog, ha tud. Játok, hogy a barátnőtök nagyon vágyik gyerekre, szíve szerint akár azonnal?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
de miért sürgetnéd? ugyan, szórakozzatok, kiránduljatok, és ami a legfontosabb, ismerjétek meg egymást.. első körben:D
2014. jan. 14. 23:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Én nagyon sok ilyet nézek. Meg gyerekneveléssel kapcsolatos fórumokat. Néha magam sem értem, pár hónapja lettem 25 éves, addig semmi, azóta meg mindig ez jár a fejemben. Beszéltük, hogy kellene átalakítani a lakást, csináltam egy tök jó tervet, aztán megállapítottam, hogy nem jó, mert nincs benne gyerekszoba :D

Elég pocsék, mert tényleg nem akarom, hogy stresszeljen, de ez ellen egyszerűen nem tudok mit tenni... mindenhol kismamákat, babakocsikat látok, ha az unokahúgaival foglalkozik, mindig az jár a fejemben, hogy szerencsés lesz a gyerekünk, ha ilyen apja lesz. Sose hittem, hogy egy bizonyos kor után tényleg megkattannak a nők :D:D:D

2014. jan. 14. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Én fordítva vagyok. Nekem barátom hozta már fel a gyerektémát, plusz a szülei is nonstop az "unokák????"-kal nyaggatják, engem meg a hideg kiráz még a terhesség gondolatától is.

Majd egyszer. Soká. Nagyon soká. Bár engem is nyomaszt, hogy mi lesz, ha előbb-utóbb elkezdi erőltetni ezt a baba dolgot, én viszont még akkor nem akarom.

Szóval ugyan nő vagyok, de elég stresszes lehet.

2014. jan. 14. 23:56
 14/17 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓhohohóóóó! Unokatesóval foglalkozni mocskosul nemugyanaz ám, mint saját gyerekkel! :D

Saját gyereknél évekig problémás a szex, míg saját szobát nem kap. A csecsemő folyamatosan sír, hányik, kakil, kérdez, nyálaz és szándékosan konfliktusokat gerjeszt a szelektív tanulékonysági képességével.

Meg kell tanítani a szobatisztaságra, erkölcsre, betűkre és számokra. Ezek nagyon triviális és egyszerű dolgoknak tűnnek, de mikor mondjuk munkából hazavergődsz és még a gyerek se akarja csinálni...

Nagynéni/nagybácsi státuszban elhülyülni a gyerekkel, meg szülőként életben tartani és nevelni, mocskosul nem ugyanaz és nem is ugyanazt az embert hozza ki az adott egyénből.

2014. jan. 14. 23:59
 15/17 Költőnő? ***** válasza:
huhh, hát én meghülyülnék ettől, ne haragudj.
2014. jan. 15. 00:01
 16/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy más a saját gyerek. De azért számít szerintem, hogy egy férfi lefagy, ha kisgyerek kerül a közelébe, vagy azonnal megtalálja vele a közös hangot.

Én például nem tudok mit kezdeni velük, nem tudom, hogy beszélgessek mondjuk egy óvodással. Ennyivel már előttem jár :)

2014. jan. 15. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:
ahogy a 84/es leirta..... azt hiszem h én az életben soha nem akarok gyereket:D
2014. jan. 15. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!