Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire stresszes dolog, ha tud. Játok, hogy a barátnőtök nagyon vágyik gyerekre, szíve szerint akár azonnal?
Én nagyon sok ilyet nézek. Meg gyerekneveléssel kapcsolatos fórumokat. Néha magam sem értem, pár hónapja lettem 25 éves, addig semmi, azóta meg mindig ez jár a fejemben. Beszéltük, hogy kellene átalakítani a lakást, csináltam egy tök jó tervet, aztán megállapítottam, hogy nem jó, mert nincs benne gyerekszoba :D
Elég pocsék, mert tényleg nem akarom, hogy stresszeljen, de ez ellen egyszerűen nem tudok mit tenni... mindenhol kismamákat, babakocsikat látok, ha az unokahúgaival foglalkozik, mindig az jár a fejemben, hogy szerencsés lesz a gyerekünk, ha ilyen apja lesz. Sose hittem, hogy egy bizonyos kor után tényleg megkattannak a nők :D:D:D
Én fordítva vagyok. Nekem barátom hozta már fel a gyerektémát, plusz a szülei is nonstop az "unokák????"-kal nyaggatják, engem meg a hideg kiráz még a terhesség gondolatától is.
Majd egyszer. Soká. Nagyon soká. Bár engem is nyomaszt, hogy mi lesz, ha előbb-utóbb elkezdi erőltetni ezt a baba dolgot, én viszont még akkor nem akarom.
Szóval ugyan nő vagyok, de elég stresszes lehet.
ÓÓÓÓhohohóóóó! Unokatesóval foglalkozni mocskosul nemugyanaz ám, mint saját gyerekkel! :D
Saját gyereknél évekig problémás a szex, míg saját szobát nem kap. A csecsemő folyamatosan sír, hányik, kakil, kérdez, nyálaz és szándékosan konfliktusokat gerjeszt a szelektív tanulékonysági képességével.
Meg kell tanítani a szobatisztaságra, erkölcsre, betűkre és számokra. Ezek nagyon triviális és egyszerű dolgoknak tűnnek, de mikor mondjuk munkából hazavergődsz és még a gyerek se akarja csinálni...
Nagynéni/nagybácsi státuszban elhülyülni a gyerekkel, meg szülőként életben tartani és nevelni, mocskosul nem ugyanaz és nem is ugyanazt az embert hozza ki az adott egyénből.
Tudom, hogy más a saját gyerek. De azért számít szerintem, hogy egy férfi lefagy, ha kisgyerek kerül a közelébe, vagy azonnal megtalálja vele a közös hangot.
Én például nem tudok mit kezdeni velük, nem tudom, hogy beszélgessek mondjuk egy óvodással. Ennyivel már előttem jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!