Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miután megcsaltátok a párotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután megcsaltátok a párotokat, mit gondoltok magáról a megcsalásról úgy általában?

Figyelt kérdés

csak az írjon aki már megcsalta a barátját/barátnőjét/feleségét/férjét! :)

pl. eddig elítéltétek az ilyet de utána megértettétek hogy van oka, stb.

kort és nemet is írjatok! :)

2014. jan. 14. 21:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de engem megcsaltak és nem nagyon érintett szíven. Többször megkaptam, hogy érzelmi szorulásos vagyok, de logikusan nézem és csak azt látom, hogy nem voltam neki elég vonzó/valaki túl vonzó volt neki.
2014. jan. 14. 22:07
 12/18 Költőnő? ***** válasza:
a megcsalás hátterében nem feltétlenül az áll h te nem vagy elég vonzó... :(
2014. jan. 14. 22:12
 13/18 anonim válasza:
50%

Attól függ. Pasivagy, vagy nő. Mind a kettő más okból létesít kapcsolatot. Ez bennünk van, mint emberekben mint ösztön. Csak van akiben erősebb az ösztön, és van akiben nem. Van aki figyel a másikra, valaki nem.

Nem lehet megmondani, de elítélni sem tudom. Ez mellett nem csaltam meg a páromat. De nem tudom megomondani megtenném-e olyan helyzetben: Milyen helyzetben, meddig mennék el? Nem tuidom még nem kerülök oda.

Az viszont biztos, hogy ha meg is csalnám nem szerelemből. Szimplán állatias ösztönből úgymond. Vagyis mert más, mert nem ugyan az, mert tiltott, mert érdekes, mert szebb.

Nők "általában" fordítva teszik. Ők nem azért csalnak meg mert vágnyak rá állatiasan. Hanem mert ad valamit ami plusz. Ők érzelmi alapon döntenek.

Nem ismerek a baráti körömben egy olyan esetet sem, ha nő csalt volna meg pasit, hogy annak a kapcsolatnak lett volna jövője tovább, viszont fordított esetben vannak akik már boldog házasságban élnek. És nem a megbocsátás az oka. Hanem mert ha a nő megy akkor rosszul érzi magát a kapcsolatban, ha a pasi megy, szimplán csak vadászik, ritkán érzi rosszul magát a kapcsolatban, sőt amikor biztonságban van akkor vadászik.

Ok mindig van. Magyarázat is mindig van. Hogy a másik fél megérti-e vagy azopnnal kidob ha kiderül, más kérdés.

A te lekiismereted meddig megy el azt meg csak te tudod.

2014. jan. 14. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát, érdekes, mert korábban csók szintjén megcsaltam valakit, és tudtam, hogy oké, innentől vége a kapcsolatnak, és ez ébresztett rá, hogy már régóta nem szeretem őt, szakítottam is egyből.

A mostani barátomat pedig szex szintjén csaltam meg... de mégse érzem úgy, hogy ettől vége lenne a kapcsolatunknak.

Attól függetlenül ugyanolyan elítélendő dolognak tartom a megcsalást, mint korábban is, sőt, most már még jobban is.

Oka pedig nyilván mindennek van, de nem szép dolog ilyen különféle indokokkal takarózni... ugyanolyan bűn, mindegy mi van a háttérben.

2014. jan. 15. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nemértem mit vagytok oda annyira a megcsalással, én többször megcsaltam a ccsajom, amit nemtud az nem fáj. Lehet már megbántam, de akkor is jó volt. És hülyeség ez a szöveg hogy aki szereti a párját az soha nem csalja meg. Én szeretem 1000%-osan mégis egy szép segg eltudja venni az eszem.
2014. jan. 15. 07:51
 16/18 anonim ***** válasza:
10%

Én megcsaltam a páromat, 2 hónapig szeretőt tartottam, az elején bűntudatom volt de ez szép lassan elmúlt. Én úgy gondolom hogy az oka az volt hogy nem figyel rám, 5 éve vagyunk együtt, nem kedves nem bújik nincs köztünk semmi testiség szinte. Abba a két hónapba míg ezeket a dolgokat megkaptam mástól feltöltődtem és megváltoztam a párommal szembe, ezt ő észrevette, sose kérdezte hogy mi az oka így sose mondtam neki semmit viszont azóta közeledik felém és talán meg is kapom amire vágyom. Ebbe csak az a szomorú hogy ilyen áron, de mielőtt elkönyveltek egy ócska ku***-nak jobb ha tudjátok hogy éveken át beszéltünk a problémáinkról és nem sikerült megoldani. Nem az volt az első dolog hogy rohantam egy másikhoz.

De egy valamiben biztos vagyok, nem bántam meg egy percig sem mert nekem ott akkor szükségem volt arra hogy valaki velem foglalkozzon.

22/L

2014. jan. 15. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Án nem itéllek az biztos, énis teljesen igy voltam, én is csaltam a csajomat elég sokáig, és most minden jobb. 25\F
2014. jan. 15. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Én anno az egyik exemet csaltam meg, néhány csók erejéig. 19 évesen. Abban a pillanatban vágytam rá, izgalmas volt, jó volt. De megbántam. Ugyanúgy elítéltem saját magamat, mint ahogy magát a megcsalást is. Még úgy is hogy akkor a szexet már visszautasítottam.

Viszont egyenesen megmondtam az akkori páromnak mi történt. És azt is hogy miért. Mert közben rájöttem, hogy azért történt mert nem voltam szerelmes. Kért hogy folytassuk a kapcsolatot és majd megszeretem őt.

A későbbiekben sok gondunk volt, sokat veszekedtünk. Aztán végül ő lefeküdt mással, majdnem 1 év kapcsolat után. szakítani akartam, erre megütött engem. majd visszaütöttem. elég csúnya veszekedés volt. aztán elhagytam. 20 éves voltam ekkor.

24 évesen jöttem össze azzal a férfival akibe életemben először szerelmes lettem. Ma már boldog házasságban élünk, és eszemben sincs megcsalni semmilyen formában.:)

27/N

2014. jan. 15. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!