Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a szülőkkel?

Figyelt kérdés
Már nem igazán tudom mit tehetnék... Hiába próbálok a kedvükre tenni, és elfogadtam a "játékszabályokat" is, a barátnőm szülei egyszerűen utálnak... Egyszer, randi után elmentem hozzájuk, és ő a vállamon pihentette a fejét, és átkaroltam. Erre az anyja megvárta míg elmegyek, lerib-ancozta a lányát, és engem is elhordott mindenféle szoknyavadász szexmániásnak, aki csak lefeküdne a lányával. Lassan egy évesek vagyunk, de ezért nem is csókolózhatunk márciusig! Ráadásul a barátnőm padlón van lelkileg... Mit tegyek, ötletek?

2014. jan. 14. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
az durva... részvétem.
2014. jan. 14. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez már nem normális.

Én a helyedben elbeszélgetnék a kedves anyósékkal,h mi a szándékom a lányukkal.

2014. jan. 14. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez mindenképpen gáz viselkedés a részükről.

Nem tudni anyu miért csinálja, és egyáltalán mi képzel magáról, de elég komoly vakvágányon van. Megkockáztatom: kóros a viselkedése.

Én a helyetekben magasan tennék rá. De ez csak akkor fog működni, ha a lány is így tesz. Ne feledd, hogy a forróviz javát ő kapja majd.

2014. jan. 14. 19:41
 4/10 AndrejjaMarijann ***** válasza:

Nem csókolózhattok?És azt hogyan ellenőrzik a kedves prűd szülők?

Kérdezd meg tőlük,hogyan jött össze a lányuk,ha már az átkarolás is szoknyavadászatnak számít náluk.

Bár lehet hogy ezzel rontanál a helyzeten.

Ne menjetek hozzájuk.Menjetek máshová,bárhová randizni,csak oda ne.

2014. jan. 14. 19:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Randizni korcsolyázni voltunk, 4 órán át, mivel ugyanott lakunk mentem át hozzájuk hulla fáradtan, ezért is dőltünk le. Az anyja kb 20 évesen jött össze az apjával, már a második héten összeköltöztek. Az ellenőrzés meg megvan, a nővére ugyanoda jár ahova mi, kettesben pedig nagyon ritkán tudunk lenni.
2014. jan. 14. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2014. jan. 14. 19:53
 7/10 A kérdező kommentje:
én 18, ő 17
2014. jan. 14. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy anyuci csak irigykedik...?

(Csak mert voltam ilyen helyzetben, és ott az volt ennek az oka, hogy az ő bikája kamionozott, így ritkán látta. Igaz, ő legalább nem r*bancozta a lányát, csak állandóan nyávogott egy átkarolás miatt is.)

2014. jan. 14. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért vicces, hogy mindenki egyből elítéli a szülőket... Ha a lányom mondjuk a helyi ügyeletes hülyegyerekkel járna akkor én sem lennék túl boldog.
2014. jan. 14. 20:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy féltékeny, a férjével jó a kapcsolata. 9-es, neked meg köszönöm, igazán kedves vagy. Nem hiszem, hogy akkora hülye lennék... És a család többi tagja (nagybátyja, nagyapja, nagyanyja) kedvel, csak a szülők nem...
2014. jan. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!