Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőjével csókolózik, de közben engem néz. Bámul. Ez mit jelent? 19/l
19 évesen a 14-15 évesekkel jársz egy osztályba? Az szép!
Négyszer vagy ötször buktál?
1. A srác gerinctelen. Barátnője van, és ilyet csinál?
2. Biztos tetszel neki. Erre tudok csak gondolni.
Egy suliba basszus, egy suliba! Nem egy osztály! Ötévfolyamosról hallottál?
Másrészt, nálam semmi esélye.
1. Miért érdekel téged egy 15 éves kisfiú?
2. 19 éves létedre tudhatnád, hogy nagyon kevés az értelmes kapcsolat abban a korban.
3. Még ha tetszel is neki, nem tök mindegy? Nyilván túl fiatal hozzád, és nyilván más párkapcsolatban is ugyanilyen nyomin viselkedne.
Én is öt osztályosba jártam. Viszonylag kevesen tudják, hogy ilyen is van. Hallottak már 4 osztályosról, meg 8 osztályosról, de erről nem. Én az írásbeli és a szóbeli között még a 20-at is betöltöttem :D
Pedig nem buktam soha, sőt jó tanuló voltam. Óvodában tartottak vissza egy évre, így 6 helyett 7 évesen kerültem általánosba, ennyi.
Amúgy a srácot szard le nagy ívben! Látványosan vonulj el mellette elfordított fejjel! Akad majd ettől sokkal jobb pasid is az életben. És remélem, hogy a barátnőjének is akad majd jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!