Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet helyrehozni egy kapcsolatot egy félresikerült hármas szex után? 25L,35F
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 17:26
21/27 anonim válasza:
En is csinaltam mar harmasba .Nekem is a parom akarta es bele mentem ,szereztunk meg egy csajt ,nem olyan jó barátnőm volt de azért nem voltunk rosszba.Benne volt a dologban bar volt pasija.Vettunk piat ,szivtunk es bele vagtunk..En nem nyaltam ki a csajt mert az mar sok lett volna nekem.Egyaltalan nem foglalkozott semelyikunk kevesebbet a baratom ,nehogy feltekenyseg legyen..Jo volt mindenkinek volt orgazmusa elaludtunk ..De amikor felkeltem fajt a fejem es azon gondolkodtam hogy uristen..nyugtaztam azzal hogy jol van belefert..de a csaj jott mindennap hogy csinaljuk meg en undorodtam mar az egesztol ...mondtam hogy nem nem akarom nem is birtam volna megtenni .szerintem azert erzed szarul magad mert ugy erzed rosszat tettel.De vedd ugy hogy belefert mindent kikell probalni tul vagy ezen is.A kovetekezo ket pasi lesz max.:P :-)
22/27 anonim válasza:
Szia .Hogy vagy ? Helyrejöttek a dolgaitok a pároddal ?
23/27 anonim válasza:
Szoval itt az tortent hogy volt egy par (fiu es lany ) es azok hivtak egy harmadik csajt dugas ugybol kifolyolag... megtortent az aktus harmasban most a lany a parbol nehezmenyezi a tortenteket mert ugye latta hogy a hapsija massal dug es ki tudja lehet hogy a masik le is szopta a hapsijat es hat ez neki derogal hogy latta a hapsijat massal is fajtalankodni..ha ez volt akkor ezen tul kell esnie mert eleve egy baromsag volt mert igy a hapsija is felbatorodik es maskor masokkal is akar majd fajtalankodni azzal hogy ja amultkor is benne volt a baratnoje ...nem egeszseges annak dacara hogy sok helyen elmegy de veszelyes mert a kapcsolat felborulhat..vajon mit szolt volna a fiu baratod ha te hozol egy masik ferfit a dugasba hogy na akkor ez is harmas verzio es te a masikkal dugsz es szopod le elotte...korant sem bizttos hogy neki tetszett volna arrol nem is beszelve ha beszolsz hogy apukam annak jobb farka van az kemenyebb vagy nagyobb esetleg az ondojanak jobb az ize ..szoval vegyes gondolatok birkoznak benned amit te kerestel es sajnos te lettel az aldozat mert most te vagy leki beteg amit esteleg a fiu nem is gondol mert ezek szerint neki nem sokat jelentet csak egy dugas volt de neked ez traumat okozott..nem enj ilyenbe bele masok mert erzelmileg nem vagy ilyenra alkalmas..
25/27 Linda30 válasza:
Nehéz dolog,1éve volt egy barátom aki imádta a 3 as szexet és rávett,persze nekem is tetszett az elején (2pasi)de aztán láttam ugy 2hónap utánn hogy megváltozott velem...nehéz ügy
26/27 anonim válasza:
Mi lett, sikerült megbeszélni, helyrehozni?
27/27 Linda30 válasza:
Megbeszélni sikerült,de helyre hozni nem mert érdekes volt hogy ő vitt bele és neki lett ez a végén kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!