Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatnak facen (életveszélyes fenyegetésekről van szó, arrol h megkínoz engem és a 7 honapos lányom), tehetek valamit? (aki azt hiszi kamuzok, szivesen elküldöm a profilt és a beszélgetést, aki megtalálja fizetek neki!
nem akarsz bujkálni? akkor jó nem szoltam...
akkor költözz el vagy mond az iamieidnek olyan dolgot ami nem igaz és várd hogy visszahallod e ettöl a zaklatótól és máriseg van hogy ki az
Köszönöm a tippeket de biztos hogy nem ismer személyesen
Több okom van ezt hinni:
1.A férjem járt egy bizonyos egyetemre,de már dolgozik.a fb-ján csak az egyetem an kiirva,pedig a férjem már egy éve nem jár oda(ez a vki pedig azt irta nekem:hiába a kis p.cs egyetemista férjed ugyis megtalállak)szoval biztos h a facerol tájékozodik
"Köszönöm a tippeket de biztos hogy nem ismer személyesen
Több okom van ezt hinni:
1.A férjem járt egy bizonyos egyetemre,de már dolgozik.a fb-ján csak az egyetem an kiirva,pedig a férjem már egy éve nem jár oda(ez a vki pedig azt irta nekem:hiába a kis p.cs egyetemista férjed ugyis megtalállak)szoval biztos h a facerol tájékozodik"
Szabad tudnom, hogy ilyen információkat miért adsz ki? Pontosan ezért esel áldozatul ilyesminek. Ne adj ki ilyen információt. Azt se tedd fel Facebookra, hogy gyereked, férjed, stb. van, sőt, lehetőleg ne is használj Facebook-ot.
A rendőrségnek pedig igenis cselekednie kell, a halálos fenyegetés akkor is halálos fenyegetés, ha névtelenül vagy álnéven teszi valaki
"Szerintem csak valami kis nyomorult gyerek szórakozik veled.Az meg baromság hogy a rendőrség nem tud semmit se tenni, de ha így volna felbérelsz valami magánnyomozót vagy akárkit. Azt meg simán meglehet nézni hogy milyen ipn jelentkezik be a fb felhasználójába meg hogy hol."
Ha a fenyegető okosabban használja a Facebookot, mint a kérdező, akkor sajnos nem lesz mégsem olyan egyszerű.
Feljelentést kell tenni, és egy ügyvéddel érdemes beszélned. Ha a rendőrség lebeszélt a feljelentésről, akkor nem fogják kivizsgálni az ügyet, és cseszheted.
A legvalószínűbb, hogy valaki nem kedvel, mert például a férjednek szeretője volt régen, stb. Ezért akarja megkeseríteni az életeteket. Tehát azt is érdemes megnézni, hogy ki lehet esetleg gyanús.
A telefonszámod, MÁS EMBEREK adatait ne tedd ki, még a saját lányod sem, ehhez nincs is jogod. Legyél büszke a lányodra, de vagy egyedül, vagy megbízható ismerősök körében, ne a Facebookon. Én azt javaslom, hogy semmilyen személyes információt ne ossz meg magadról, másról, közeli szeretteidről meg pláne ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!