Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátnőmmel mert megcsalt de nem ismeri el és most hisztizik. Miért teszi?

Figyelt kérdés

Úgyis mindegy már, 100%-ra tudom hogy megcsalt, ám ahelyett hogy beismerné csak hisztizik és engem okol hogy otthagytam. Miért teszi ezt?

19 f

18 l

2014. jan. 13. 17:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De mégis mit mondd amikor mondod neki ,hogy te a két saját szemeddel láttad ,hogy megcsalt?

Nem tudom miért hisztizik lehet ,h csak játszadozni akart a másik sráccal de komolyabban veled képzelte el. Ezt tudom elképzelni de most rájött ,hogy az élet nem habostora. Jól tetted ,hogy szakítottál. Nem kell ,hogy elismerje ,neki kell bizonyítania ,hogy nem csalt meg nem pedig neked azt ,hogy megcsalt.

2014. jan. 14. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
jajjj :( de ha mondod neki h láttad, akkor mit mond rá?:/ h rosszul láttad, vagy mit?
2014. jan. 14. 23:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Azt mondta biztos mást lattam, dehát nem vagyok vak. Ő volt!

Egy kis ri banc, most rájöttem. Kár volt a rá elpazarolt időért.

2014. jan. 15. 04:18
 14/16 A kérdező kommentje:

Most derült csak ki jó néhány dolog vele kapcsolatban. A közös ismerőseinktől, csak eddig nem mertek szólni. Most viszont hogy rájöttem milyen is volt, most ők is elkezdtek beszélni.

Nem tudom hány sráccal kavart, s ezeknek szintúgy hazudott, ahogy nekem is.

Nem is tudom, mit érdemel az ilyen. A legrosszabb ellenségembek sem kívánom.

2014. jan. 15. 04:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom h. ez derült ki :/
2014. jan. 15. 08:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom :( szard le... lesz jófej bnőd is:)
2014. jan. 19. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!