Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon most miért "kerül"?

Figyelt kérdés

Röviden: a legjobb barátommal, úgy érzem, mindketten többet érzünk egymás iránt (egy időben ő kezdeményezett, de elbátortalanodott, pedig nem voltam elutasító). Azóta is nagyon közel állunk egymáshoz, és én már nagyon szeretném, ha több is lehetne köztünk. Próbáltam neki finoman jelezni, hogy vannak irányában érzéseim, de azóta mintha kevesebbet keresne. Nem volt elutasító, azt mondja, nem szándékosan "kerül", csak sok dolga van mostanában (máskor viszont a sok dolga mellett is jut rám ideje). Elbizonytalanodtam, hogy merjek-e ezek után még nyíltan beszélni az érzéseimről, vagy vegyem elutasításnak?!

(Azt tudni kell, hogy ő nagyon félénk, önbizalomhiányos, nagyon hosszú idő után nyílt meg nekem.)

30N

2014. jan. 13. 14:09
1 2
 11/12 fahéjas Alien ***** válasza:

Nem tudom én nem hiszek ilyenekben... nyilván csalódott alul értékeli magát stb... te meg ott vagy neki, építenéd, értékelnéd és ez biztos nagyon jól esik neki, meg az önbizalmának.

Persze azt nem tudom más nőkkel pl. van e valami érintkezési felülete, vagy milyen kapcsolatai voltak eddig, mert abból le lehet vonni pár logikus következtetést.

De szerintem, hogy válaszoljak... hát, hogy olyan érzésre vár, aminek nem tud nemet mondani és nem vacillál és tudni fogja, hogy most bármi is legyen az, ebbe bele fog menni, mert nem tehet mást.

2014. jan. 13. 15:11
 12/12 A kérdező kommentje:
# 11: Amikor megismerkedtünk, ő is, én is ismerkedtünk másokkal. Nem jött össze senkivel. Egy régebbi barátnője fel akarta újítani a kapcsolatot, elutasította. Évek óta nem volt senkije. Amióta közelebb kerültünk egymáshoz, tudomásom szerint az ismerkedést is abbahagyta (én is).
2014. jan. 13. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!