Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyes fiúk nyitott szemmel csókoloznak?
Én még sose találkoztam ilyen sráccal (vagy csak nem vettem észre, mert az én szemem csukva van xD) de engem nagyon idegesítene, zavarna.
Tök fura, hogy csókolózásnál általában mindenki automatikusan becsukja a szemét. :)
Nekem sokáig mindig csukva volt a szemem,a mostani barátomnál egyszer kinyitottam és láttam hogy neki is nyitva van. letakartam a szemét és becsuktam az enyémet. vette a lapot,hogy be kéne csukni. Aztán sokszor volt olyan hogy én kinyitottam,DE nem azért mert untam a csókot,vagy inkább mást akartam nézni,hanem jó volt az ő arcát nézni:$ ha csukva van a szeme engem akkor is jó érzéssel tölt el,hogy látom az arcán hogy élvezi és legszivesebben belemászna a számba:D de amit még nagyon szeretek az az,amikor vad csókoknál néha kinyitjuk a szemünket és belenézünk egymás szemébe.szerintem csodálatos érzés,hogy úgy izzik a levegő és a szemébe is belenézhetek. Persze nem mindig jelenti azt a nyitott szem,hogy őt akarod nézni. Volt egy pasim,vele volt az első csókom és neki mindig nyitva volt a szeme,csak késöbb jöttem rá,hogy simán leolvashattam volna az arcáról,hogy azért mert unja és nem is szeret. Te is tudod hogy milyen az az unott pofa nem? na ő ilyet vágott. ha nem unott a fejem a barátodnak akkor nyugi(:
13/L
Ja és én ha nagyon álmos vagyok akkor néha kinyitom a szemem,mert nem akarok elaludni:D(ez alatt nem azt értem,hogy unalmas a csók amin el tudnék aludni,de én ha álmos vagyok bármit csinálhatok,ha 3 pig csukva van a szemem elalszok.) nagyon szeretem a barátomat,imádom amikor csókolózunk,de NÉHA jól esik ha kinyitom a szemem.
*ha nem unott a feje
bocsi volt egy plusz "M" betű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!