Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném megbosszulni az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorsi31 kérdése:

Szeretném megbosszulni az egy éves kapcsolatomat ötletek?

Figyelt kérdés
A szitu:Egy éve jártunk volna együtt pár nap híján, de ki kellett dobnom, mert nem bírtam, hogy mellettem ismerkedett másokkal társkereső oldalon úgymond nem tudott leregizni az oldalról egy fenét nem, de ő aktív volt nem is kicsit mint megtudtam..Az hagyján, hogy elhívtam beszéltünk és nem jutottunk ötről a hatra mondtam, ha velem van a baj, akkor hagyjuk egymást vagy beszéljük meg..semmit nem mondott..előtte még minden rendben volt és már akkor mint most megtudtam egy csajnak megadta a telszámát és már beszéltek is, úgy, hogy én még voltam neki.Na ez már milyen?Mondtam hogy egy évig valakit hülyének nézni nagy dolog.Ő 36 éves elvált egy gyerekkel és álmomban nem gondoltam hogy ilyen lenne..szeretnék sanszot adni ötleteket várok..Meg még azt is, hogy hogyan tudjam megakadályozni a randit ami szerdán lesz?Kellene az önérzetemnek..ami most nagyon lent van..
2014. jan. 13. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
nőjj fel és lépj tovább!
2014. jan. 13. 00:08
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Béna voltál hogy nevetted észre mennyire lejtemeneten van a kapcsolatotok. Majd legközelebb jobban résel leszel ne menjen gallyra.
2014. jan. 13. 00:10
 3/13 anonim ***** válasza:
van pár ötletem, de hidd el, amint kicsesznél vele, abban a pillanatban megbánnád amit tettél
2014. jan. 13. 00:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Kill Bill.

Leszámolás a Kék levelek házában.

2014. jan. 13. 00:12
 5/13 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt.Ha ettől jobban érezné magát,miért ne.

Ötletem sajnos nincs.

2014. jan. 13. 00:12
 6/13 Költőnő? ***** válasza:
51%
bosszút állni kicsinyes és gyerekes
2014. jan. 13. 00:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
legyél gyönyörűbb mint valaha, és feszíts másik pasi oldalán.
2014. jan. 13. 00:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Elvált, gyereke van... Tipikus. Nem jött neki össze a házassága, béna volt a felesége, vagy ő maga és a felesége elzavarta. Aztán ahelyett, hogy végre egy értelmes kapcsolatra törekedne, minden mindegy alapon kavar összevissza, komoly kapcsolatot nem valószínű hogy akar, de eljátssza amíg tudja.

És vannak extrémügyesek, szóval nem biztos, hogy egy hamar észreveszed, szóval ez nem az a szitu, amit a 2. válaszoló írt a lejtmenetről, hisz gyakorlatilag ismerkedési szakasz ez még...

Sokat nem tudsz tenni, legalábbis saját szempontodból nem lesz semmi haszna. Legközelebb óvatosabb és gyanakvóbb leszel... Aztán ha pont egy rendes alak jön, akkor annak meg az lesz a baja, hogy bizalmatlan vagy... Hát sajnos amíg a legtöbb férfi így játszik és taktikázik az emberrel, addig nincs megoldás.

2014. jan. 13. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Írj neki, hogy terhes vagy tőle és megtartod..:)

Tuti kiborul..:)

amúgy meg légy boldog és ne törődj vele...

2014. jan. 13. 00:37
 10/13 anonim ***** válasza:
40%
Első tanács: Nőj fel.
2014. jan. 13. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!