Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bújós, féltő, gondoskodó lány, vagy hűvösebb, kevésbé babusgató, kevésbé törődő? Nektek melyik a nyerő?
Figyelt kérdés
Mennyire tudja egy lány túlzásba vinni a ragaszkodást és a fizikai kontaktust? Vonzóbb, ha úgymond hagyja nyugton a férfit, nem simogatja, nem ölelgeti, csak vele van?2014. jan. 12. 22:03
11/19 Mr. Truth válasza:
Engem szeretsz?? ^^ mert szivesen kihasznalom a lehetőségeidet. Ügyelnek arra hogy te is elvezd a ténykedéseimet. ;)
12/19 A kérdező kommentje:
Nade nem mindenféle kihasználásra gondolok. De ha szeretnélek, sok mindent megtennék érted, az tény. :D
2014. jan. 12. 22:20
13/19 Mr. Truth válasza:
Én is sokmindent tennék amitől nagyon szeretnél :3
14/19 A kérdező kommentje:
Ezt akkor azt hiszem hagyjuk.:)
2014. jan. 12. 22:25
15/19 Mr. Truth válasza:
Pedig azt hittem szereted a romamtikus éttermeket meg sétákat :'( de akkor tévedtem :(
16/19 anonim válasza:
Bújós, féltő, gondoskodó lány. Nekem ez jön be, persze én is ilyen vagyok fiúba, persze voltam egy olyan lánnyal már akibe megvolt mindkettő is de az totál visszaélt a helyzettel, rájött hogy nekem ez a gyengém ha babusgatnak. Nem tudom miért, ilyen vagyok, és én ezt igénylem. Barátnőm persze nincs, inkább ilyen lányt keresek aki babusgatna meg persze én is viszonozhatnám.
17/19 anonim válasza:
Én az első kategória vagyok, de volt már panasz rá, hogy túlságosan "tapadós" vagyok, pedig bocs, csak kimutattam az érzelmeimet. És még csak az se mondható, hogy 0-24 kerestem és rajta lógtam, vagy ha elmentünk bulizni, meg se mozdulhatott nélkülem. Egyáltalán nem. És mégis. De hát ez már a múlt, a mostani barátom szerencsére értékeli, hogy odaadó és érzékeny lány vagyok, aki igenis odabújik hozzá, ha szereti :) Ez személyfüggő szerintem, kinek mi.
18/19 anonim válasza:
Mindenképpen az első. Engem speciel nagyon meg lehet puhítani azzal ha bújik az adott leányzó :) Meg szerintem fizikai kontaktust nem lehet túlzásba vinni, viszont az már problémás amikor a lány ráakaszkodik a pasira(nem szó szerint) és le se száll róla. Kell teret hagyni nekünk.
De ha mondjuk elmegyünk valahova, vagy csak otthon vagyunk bújásból puszilgatásbólmeg ilyen aranyos dolgokból sosem lehet elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!