Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba?
benned van a hiba
a mamája, operációja lesz. valószínűleg ez az első kapcsolatod. szokj hozzá. nem te vagy a világ közepe. ha szereted akkor hagysz neki teret. ha a hobbijával akar foglalkozni, akkor se érezd magad szarul. mindenkinek jár az egyedüllét, tiszteletbe kell tartani és ez nem azt jelenti, hogy nem szereti az ember a másikat.
ráadásul nem szabad a másiktól függni. alapjáraton boldognak kell lenni, ha nincs senkid. csak így lehet adni. amúgy meg csak a kapcsolat rovására megy az egész.
a nagymamája beteg az ég szerelmére...
mit nem lehet ezen megérteni/tolerálni?!
attyaég.....
És ha még azt is felajánlotta, h menj vele, hol a gond?
Én a pasi helyében falnak mennék tőled.
Mi lesz később? Boltba se mehet le majd egyedül????
Igen, benned van a hiba.
Ha szereti a mamáját, akinek támogatásra van szüksége, akkor az sokkal fontosabb, mint egy barátnő...
Amikor édesapám haldoklott, napokon keresztül, amikor csak tudtam, ott voltam mellette... csak enni, meg aludni jártam haza max... volt, hogy csak az utóbbit... Amikor meghalt, akkor ugyanez anyukámmal, akkor volt, hogy ott is aludtam.
A férjem soha, egyetlen pillanatra nem vette zokon, hogy akkor háttérbe szorult...
Egy kapcsolat nem csak rólad szól, hanem a másikról is. Ha valami fontos neki, ez legyen akár családtag, akár komoly probléma, akárcsak hobbi... tudni kell teret engedni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!