Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet valakinek ennyire . A felfogása? Miért csinálja ezt?
A barátom WOW-ozott, nálam nem annyira jó a gépet, sokszor laggol, mire ő elkezdi püfölni az egeret meg a billentyűzetet olyan erővel nyomkodja hogy csak nézek... Rászóltam már nagyon sokszor hogy finoman nyomkodja, ne verje szét, mert nekem nincs pénzem újra.
Mára már totál szétment az egér, nem érzékeli rendesen ha nyomva tartom. Ezt szóvá is tettem a barátomnak, hogy megmondtam előre hogy ez lesz...
Erre ő nekem esett, hogy az egér már xar volt amikor ő játszott, meg ma én is erősen nyomkodtam a gombokat... Aztán megkértem hogy fejezze be ezt a viselkedést, ha mondok neki valamit ami az én cuccaimmal kapcsolatos akkor az legyen már úgy (jelen esetben h ne verje mint az állat), mire ő annyit nyögött nekem hogy "jól van, veszek másikat, befejeztem a vitát". Aztán mondtam neki hogy nem az egér a gond, hanem a viselkedése, hogy mondok valamit és azért se... Erre ő azt mondja nekem hogy ő is mondta nekem már sokszor hogy ne veszekedjek vele, most mégis azt csinálom, akkor bagoly mondja verébnek....
Ezen totál kiakadtam. Ennyire nem látja be hogy hibázott? Inkább az én hibáimmal hozakodik elő?
Miért csinálja ezt?! Hogy tud valaki így viselkedni?
Ezzel az emberrel nem lehet értelmesen vitatkozni. Ilyen életet szeretnél?
Másrészt, ha nálatok van minek játszik? Miért együtt vagytok?
A barátod idióta.Egyébként játék közben hiába mondod neki szerintem, ahhoz hogy wow közben odafigyeljen másra is, ahhoz nagyon fontosnak kell lennie :D Szóval a figyelmével sem tisztelt meg, miközben játszott, mert egyik fülén bement, másikon ki...Ezt tapasztalatból mondom, mert én is wowos vagyok és velem is előfordul ez, hogy mondanak valamit, mondom hogy oké, aztán 1 perc múlva már azt se tudom, hogy mit mondtak :D Ettől még nem normális a barátod viselkedése és lenne mit változtatnia a gyereknek.
Off: Miért az ilyeneknek van wowos barátnőjük és nekem meg nem?:(
Szóval elmegy hozzád és nálad játszik?
ÉS erről szól a történetetek?
pfff basszki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!