Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megsértődött mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megsértődött mert nem mondtam el neki, hogy már voltam férjnél. Jogosan?

Figyelt kérdés

Házasságom csak rövid ideig tartott, apósom nagyon szeret még a mai napig is, a váláskor közölte, hogy bármi történt is köztem és a fia közt rá bármikor számíthatok.

Páromat májusban ismertem meg, nem volt munkája sem, ezért nem rég megkértem a volt apósomat, hogy mivel állatokkal foglalkoznak adjon neki munkát, de ne mondja el a páromnak, hogy miattam.

Ma a párom etette a jószágokat és apósom véletlenül elszólta magát, hogy mennyire szeretett engem és kár, hogy elváltam a fiától. Munka után a párom dühösen kérdőrevont, hogy miért nem mondtam neki, hogy a volt apósomnál dolgozik.

Könyörgöm, ennyire fontos ez? Csak pár hónapig voltunk házasok, most miért kellett volna erről beszámolnom?

Szerintetek nem reagálja egy kicsit túl a párom?

2014. jan. 12. 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát én se ezzel kezdtem volna a kapcsolatot, hogy: Julcsa vagyok, 23 éves és elvált. De már több mint fél éve együtt vagytok, már el kellett volna mondanod. Szerintem jogos a kiakadása.
2014. jan. 12. 18:43
 12/21 A kérdező kommentje:

Azt nem tudja, hogy én szereztem a munkát.

A volt apósom bement a munkaügyi hivatalba és mondta, hogy xy személyt szeretné alkalmazni. A párom pedig kapott egy levelet, hogy január 6-tól hol kell dolgoznia.

25000 hetente nem állomfizetés? Èn HAVI 60000 forintot kapok.

2014. jan. 12. 18:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem reagálta túl.
2014. jan. 12. 18:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
milyen kapcsolat az, ahol 7-8 hónapig nem mondod el, hogy elváltál? Legkésőbb akkor meg kellett volna mondanod, amikor az apósodnál szereztél neki melót..
2014. jan. 12. 18:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

csak a munkán tudsz lovagolni holott nem az a kérdés...

A kiakadás jogos volt, tökmindegy hogy te szerezted a melót vagy nem jelen esetben.

2014. jan. 12. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Igen, jogosan sértődött meg a párod. Nem gondolod, hogy ez azért elég lényeges dolog?

Nem, hetente 25.000,- Ft NEM álomfizetés. Hol találna még egy állást, ami ennyit fizet? Kb. bárhol, ugyanis ez alig több, mint a minimálbér.

2014. jan. 12. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

szerencsétlen férfi, szép nőt fogott ki...

Nem tudja, hogy te szerezted a melót, csak az apósod szóba hozta, hogy te, van egy nő, a fiam volt felesége, én mennyire szeretem... párod erre: hű, ő a mostani nőm...

Mert valahogy csak szóba kerültél...

2014. jan. 12. 18:49
 18/21 anonim ***** válasza:
34%

Ha te teljes munkaidőben havi 60.000-et kapsz, akkor még a minimálbért sem éred el.

A jelenlegi nettó átlagfizetés az körülbelül 150.000 forint.

Az álomfizetés az úgy bruttó milliótól kezdődik és megy felfele.

2014. jan. 12. 18:50
 19/21 A kérdező kommentje:
17. Apósom mondta a pAromnak, hogy milyen jól járt amiért velem lakik és mennyire sajnálja, hogy már nem vagyok a menye stb. Így derült ki minden.
2014. jan. 12. 18:56
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
Jogosan sértődött meg. Ennyi idő után tényleg illett volna elmondani.
2014. jan. 12. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!