Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megtudná mondani hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk a bnőmmel 2 hónapig..aztán volt egy kis zűr..és szétmentünk másfél hétre..de én közbe lefeküdtem egy másik lánnyal.Ő azt mondja ha a másfél hét alatt voltam valakivel.akkor felejtsem el örökre...Én tagadtam!
Félek h megtudja.:/ mi a jobb.? ha elmondom neki vagy nem.?
Nem akarom őt elveszíteni...szeretem..Mit tegyek..?
nagyon megbántam :(
2014. jan. 12. 15:56
1/11 Mr. Truth válasza:
Miért nem birtal a farkaddal? Mond csak el neki mert ugyis kiderül
2/11 anonim válasza:
Már tudja. Jobb lett volna ha te nyitottál volna ezzel.
3/11 anonim válasza:
Először is, ha nem vagytok együtt, azt csinálsz amit akarsz. Ha ez neki nem megfelelő, az az ő dolga. De az már a te lelkiismereteden szárad, hogy ezt nem mondod el neki! Szerintem mindenképp el kellene mondanod, aztán ha így nem kellesz neki, az ő baja! De ne, ne mondd, hogy szereted. Ezt tetted, ő így gondolja, viseld a következményeit, ne kamuzz!
4/11 xtazin válasza:
Akkor is gondolhattál volna arra hogy szereted amikor megcsaltad. Már nem tudsz semmit se csinálni és még hazudtál is gratulálok. Ezek egy biztos kapcsolat alapjai.
5/11 anonim válasza:
Mond el vagy görény vagy.
Ha megölsz valakit az utcán, elbújsz vagy bemész önszántadból a rendőrségre?Tanuljátok már meg hogy mindennek megvan a következménye!
6/11 anonim válasza:
Szerintem ne mond el,ha nem olyan közeli ismerősök.
8/11 anonim válasza:
Nagyon szeretheted,ha lefeküdtél mással.Gyorsan vigasztalódtál.Képes vagy még hazudni is.Nem tudom ezek után mire számítottál,de igaza van a csajnak,hogy nem kellesz neki.
9/11 anonim válasza:
ha szereted megmondod, ha már akkor nem voltál becsületes, hát most legyél az
10/11 anonim válasza:
Nem ostoba, hanem ösztön lény vagy. Gratulálok! Egy állat szintjét már elérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!