Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarom kapnimit tegyek? 16\L 2 évet voltunk együtt
vissza akarom kapnimit tegyek ?
16\L
2 évet voltunk együtt
Szakitottam a barátommal 2 hónapja de leültunk egy kávét meg inni és beszélgetünk neki van újj barátnője nekem ujj barátom de nem szeretem . ő azt mondta nem szeretti a barátnójet de jobb ha van mellete valaki mint hogy nincs meg azt mondta meg mindig érez irántam es én is iránta szerettem nagyon . és mikor mentünk haza azt is mondta szerett még mindig . Mit tegyek?
se helyesírás, se fogalmazás, se írásjelek.
nincs is kedvem így válaszolni.
+igy kicsim-ugy kicsim... igy szeretlek-ugy szeretlek... de attol meg lefekszem mas lanyokkal is, rendben?"
Emlékszem volt egy válaszoló aki 3 lépésben leírta a teendőidet, az ő szavai szentek hozzád, mindenképp kövesd pontról pontra... És megleled az igaz békét.
Csodálom, hogy a pasi nem küldött vissza egy nyelvtan tanárt. Amúgy meg szánalmas, hogy itt teszitek magatokat 16 évesen... Ha tényleg szereted, akkor most őszintén válaszolj a kérdésekre, nem lapozhatsz el, nem találhatsz ki mást. Persze nem eszek rá mérget h igazat mondasz...
1. Mikor született
2. Mi a kedvenc étele/színe/könyve stb...
3. Mi nyomja a legjobban a szívét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!