Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak. Nem élem túl. Hogy lehet feldolgozni a másik elvesztését?
Iszonyat hiányzik, nem tudom elmondani mennyire. Nem érint meg, nem bújik hozzám, nem csókol meg... Belehalok. Hiába minden elfoglaltság, hiányzik.
Ti,hogy éltétek túl,hogy fogadtátok el,hogy nincs?
jól írta a 10-es. Sajnos nem lehet a fájdalmat megspórolni.
Teljes mértékben átérzem, 4 hónapja ezzel küzdök jómagam is, bár már korántsem ilyen intenzíven.
Lassan múlni fog. Lassan, marha lassan, de fog.
Erőt kívánok neked hozzá!
Ismerj meg másik pasit. Szerintem az a legjobb gyógymód. Én könnyebben elfelejtettem annó 20 évesen a vőlegényemet úgy, hogy a szakítás után összejöttem mással. Aztán persze volt rinyálás részéről, vissza is akart kapni, de nem érdekelt. Én így gyógyultam. Az új sráccal nem vettük komolyra. Ő is szakításból gyógyult. Jól éreztük magunkat.
Piszok sokat segített.
Aztán 24 évesen megismertem a férjemet. Ez volt a legjobb:)
Az exem azóta is egyedül búslakodik, mert nem kell egy csajnak se. Azért tudom mert nemrég megkeresett megint, és teljesen fel volt háborodva a 2 éve férjhez menésemen, vissza akart jönni. Leszartam.
27/N
Mindenkinek köszönöm szépen az épitö hozzászólásokat. Jobban vagyok, valamivel. Próbálom elfogadni a helyzetet és mindent megtenni,hogy kigyógyuljak. Az ismerkedés se könnyü amúgy + 0-ról inditani mindent...
Tényleg köszi mindenkinek, igyekszem megfogadni amit irtatok.
Én szóltam hozzá utoljára. Még annyit fűznék hozzá a mondókámhoz, hogy nekem az is sokat segített, hogy ténylegesen mindenfajta kapcsolatot megszakítottam az exxel. Tehát abszolút, tiszta érvágás!
Nem beszéltem vele/kinyomtam ha hívott, olvasatlanul töröltem az smseit, nem fogadtam el, hogy barátok legyünk. Eleinte csak kitöröltem a számát, de mivel hívogatott, számot kellett cserélnem. Letiltottam (akkor még volt msn-ről):)
Amikor nemrég megkeresett fbn onnan is letiltottam a biztonság kedvéért, ne tudjon többet írni.
Nekem ez volt a legjobb. Lehet hogy neked is beválna. Telefonszám törlése azért jó, mert nem tudod felhívni többet:) már ha olyan vagy mint én, és nem tudod fejből a számát:)
Bocsi, lehet nem aktuális már- hálistennek!- de mi történt veled azóta Kérdező...? hasonló cipőben járok most.
:((
Akkor túléltem, hál istennek, és most boldog kapcsolatban vagyok a mostani szerelmemmel :) Bár akkor nagyon nehéz volt, de utólag sok mindenre rájöttem. Nem biztos,hogy boldog lettem volna a későbbiekben, szóval örülök,hogy úgy történt ahogy.
Remélem a mostani kapcsolatom még 5 évnél is hosszabb lesz:)
Jajj nagyon aranyos vagy!!! Tényleg, köszönöm a választ!!
Ennek örülök!! Két hónapja sínylődök.... állítólag tanulunk az előzőkből biztos rendben lesz minden :)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!