Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Át merjek menni ilyen ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át merjek menni ilyen ruhában a barátomhoz?

Figyelt kérdés

A barátom mostanában alig bókol nekem, és kellemetlenül érzem magamat. Régen közöltem már vele, hogy jól esne néha egy kis bók, dehát minden csoda három napig tart nála.

És sajnos már csúnyának érzem magamat. Holnap megyek át hozzá, és arra gondoltam, hogy kicsinosítom magamat: Egy fehér csipkés felsőt vennék fel, fekete derékszoknyával, és egy testszínű harisnyát bokacsizmával.

Na most a barátom szülei is otthon lesznek. Nem maradiak, meg semmi ilyesmi, de nem tudom, hogy hogy néznének rám, ha megjelennék télen testszínű harisnyában.

Azért merült fel bennem a kétely, mert a barűtom még nagyon "gyerek", és nagyon tudnak rá hatni a szülei.

(pl. egyszer már szakítottunk, és akkor is olyanokat mondott, hogy furcsa volt a mi kapcsolatunk, meg hogy a szülei miatt sokszor nem úgy tudtunk találkozni, ahogy akartunk).

Tudom, hogy butaság ilyenért problémáznom, de nem tudom, hogy bemerjem-e vállalni.

Vagy mindegy, hogy mibe megyek, ez már nem oszt nem szoroz?

Már tényleg nem tudom mit tegyek, hogy szépnek érezzem magam.

2014. jan. 10. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Aha
2014. jan. 10. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
keress mást, aki megbecsül
2014. jan. 10. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:
éééértem
2014. jan. 10. 23:39
 4/7 PearlDiver ***** válasza:

Ajánlom szíves figyelmedbe ezt a gyűjteményt!

[link]

"4. Várd el a legénytől szép szavakkal udvarlását. Keresse kedvedet. Ha neked, leánynak nem gazsulál szép szavakkal, vagy csak fukarkodva, akkor neked, a feleségnek még annyira sem keresi kedvedet!"

2014. jan. 10. 23:42
 5/7 PearlDiver ***** válasza:

Ja és persze

"9. Vigyázz az anyámasszony-katonája legénnyel! Akit az anyja ugráltat, nem sokat ér, az gyáva férfi. Aki az anyja szavára házasodik, az nem feleséget vesz, hanem szolgálót az anyjának! Minden rossz férjért egy anyát kellene eldöngetni! A fiakat anyjaik, öreganyjaik rontják el. Ezek azt hiszik a nőstény őértük teremtetett, hogy szolgálná őket."

2014. jan. 10. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebbol kufirc lesz.

Menj, en orulnek. le is szaggatnam rolad, aztan alaposan megkennem a huvelyed. :-)

2014. jan. 10. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj át így! Biztos meg fog lepődni a barátod és örülni fog neki!
2014. jan. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!