Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz az, hogy járok egy fiúval több mint fél éve, de eddig nem hogy virágot, de még rágót sem kaptam ajándékban, vagy kedvességből?
Egyik oldalról az a ciki, hogy égőnek érzed a barátnők előtt, hogy nem kapsz semmit és ez minősíti azt is, hogy vélekedsz a barátodról. Ebben méred, hogy mennyire jó pasi. Nálam ez a része úgy megy, hogy ilyen olyan amolyan jópasi és még ráadásul néha meg is lep. A hab a tortán és nem maga a torta.
Másik oldalról viszont érdekes barátod van. Vagy nem ajándékozós vagy nem mondtad neki, hogy viszont te igényled, hogy meglepjen. Nálunk a kezdetektől kaptam csokit. Jó, mondjuk könnyű dolga volt, alapból imádja a csokoládét így ha már alapból vett volna magának akkor nem probléma még egy táblát vennie, a meglepi az, hogy a kedvencemet veszi. Viszont én előre leszögeztem neki, hogy szeretek virágot kapni, de nem csokrot, mert az nagyzolás és sajnálom is azt a sok növényt, de egy szál virágtól vagy cserepes növénytől hébe-hóba nagyon el tudok érzékenyülni. Ehhez tartja is magát. Eddig kaptam egyszer a félévi fordulónk környékén egy szál rózsát, aztán pedig november végén mikor 2-3 hete mondogattam, hogy de szeretnék mikulásvirágot csak sose jutottam odáig, hogy megvegyem, mert valami mindig közbejött, hétvégére terveztem és hazaállított eggyel pénteken. Mondanom se kell nagyon örültem neki. Tehát esetleg beszéld meg vele, legfeljebb elhajt, hogy milyen vagy, vagy jól alakul és leesik neki, hogy te vágysz erre. Lehet még túl tapasztalatlan vagy romantikátlan ahhoz, hogy ilyenre gondoljon.
23N
Én sokszor veszek barátnőmnek csokit.
De úgy hogy együtt lakunk, és együtt esszük meg.
Ő is sokszor vesz nekem.
Néha veszek neki valami drágább csokit, vagy plüss állatkát.
Látom akadtak azért félreértések itt, de hogy leszögezzem őket:
- Nem az, hogy a barátnőim előtt ultragáz mikor erről beszélünk, hanem mikor válaszolok, hogy " őőő... semmit eddig.." , akkor az a sok meglepett arc, egymás közti suttogások, hisz biztosan nem fogok hazudni ilyen " apróságokban " a barátnőimnek.
- Neki már kellene, hogy legyen pár tapasztalata a kapcsolatokról, hisz előttem volt 2-3 kapcsolata, ami több mint 1 évig tartott.
- Én mindig hangoztatom neki, hogy imádom a csokit,mennyire ehetnékem, és ő tudja ezt, MONDJA nekem, hogy érdekes, mennyire szeretem a csokoládét !
- Amikor nála vagyok, az úgy néz ki, hogy semmi édességevés.
- Ami kissé gáz volt múlthéten, mondta, hogyha elmegyek hozzá legközelebb, akkor kalácsokkal, meg egyéb apróságokkal fog meglepni. Elmentem, és lássak csodát ! Semmi nem volt abból amit ígért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!