Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gáz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz az, hogy járok egy fiúval több mint fél éve, de eddig nem hogy virágot, de még rágót sem kaptam ajándékban, vagy kedvességből?

Figyelt kérdés
20/L 21/F
2014. jan. 10. 02:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Dolgozik, jól állnak anyagilag.
2014. jan. 10. 03:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz. Én minimum hetente egyszer meglepem valamivel a csajszit. 27F
2014. jan. 10. 03:02
 13/26 anonim ***** válasza:

eléggé...

bár én sem hiszem hogy elárasztanám a barátnőm ilyesmivel ha lenne, de azért a minimum az hogy néha elvinném valahova legalább

meg néha 1-1 csoki vagy ilyesmi :)

illene azért valamit adnia

2014. jan. 10. 03:21
 14/26 anonim ***** válasza:
Teged minősít kedves kérdező, hogy ilyen önző férfival jársz.
2014. jan. 10. 03:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Utálom az ilyen smucig pasikat. Ebből látszik, hogy nem szeret igazán...
2014. jan. 10. 04:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hogy ő egyszerűen ilyen?

Én nő vagyok(34)a párom elmúlt 40,és Ő sem az a nagy meglepős,és?

Nincs ebben semmi,miért nem lehet elfogadni a másikat ahogy van? Nem az a fokmérő a kapcsolatban, hogy milyen apróságokat kap a másik,attól jobban fogod szeretni? Vagy azt gondolod,hogy ha vesz apróságokat,azzal bizonyítja hogy fülig szerelmes?

A túrót....Semmi köze egymáshoz!

Én már tizenéve szeretem a páromat és valószínűleg Ő is engem ha már ennyi ideje együtt vagyunk.

De hidd el semmit nem számítottak a meglepik..Az viszont annál inkább,hogy mindig ott volt/van ha szükségem van rá.

Szeretem benne,hogy férfi,hogy nekem Ő a tökéletes társ,feltudok rá nézni..És le@rom hogy mennyi csokikát kaptam/vagy nem tőle....

2014. jan. 10. 05:43
 17/26 anonim ***** válasza:
Ezt hívják kérdező alapvető hiányosságnak.... Szerintem ki fogsz belőle hamar ábrándulni :(
2014. jan. 10. 06:53
 18/26 BlackSword ***** válasza:

Egyszerűen az van, hogy ő nem úgy szeret, ahogy szeretnéd, hogy szeressen, vagy ahogy Te szereted Őt... Pedig lehet Ő szeret jobban Téged, csak a Te tekinteted leragad a csokikákon és a virágocskákon...

Én több, mint egy év alatt talán ha négyszer leptem meg a barátnőmet, mégsem hiányolja a csokikát... DE tudja, hogy bármikor számíthat rám...

2014. jan. 10. 07:45
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lehet, hogy én gondolkodom rosszul, de csak úgy, alkalom nélkül én nem várom el az ajándékokat. Szülinapra, névnapra, évfordulóra persze jólesik a virág, a csoki, de szerintem "csak úgy" nem várható el senkitől.

Anyagilag mi is jól állunk, mégsem kapok és nem is veszek "csak úgy" ajándékot.

26N

2014. jan. 10. 07:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Sokat elárul a kérdező jelleméről, hogy égő neki hogy a barátnők több mindent kapnak.
2014. jan. 10. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!