Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Hogyan utasítsam el a részeg párom közeledését?
Most is részeg és szeretkezni akar, hiába mondom neki, hogy nincs kedvem, fáradt vagyok stb, akkor is erőszakoskodik.
Most fürdik, azért írtam ki gyorsan a kérdést, hogy hátha tudtok ötleteket adni hogyan rázzam le magamról.
Ha részegen szexel akkor a teljes súlyával rám nehezedik és dúrván csinálja.
Mit tegyek? Félek...
Keverj el egy kevés altatót vízben és mondd meg neki hogy előbb igya meg. Bealszik és nem lesz szex :D
9-es, te meg nem Amerikában vagy -.-"
Gondolom azért van vele, mert így van fedél a feje felett.
Gondolom tizenvalahány évesen nagy lelkesen dobbantott otthonról, mert milyen gázak már a szüleim, a barátom meg milyen szuper jó fej és majd ő eltart engem nyolc általánossal. Hát ez lett a vége.
Javaslom, hogy békülj ki anyuval és apuval, költözz haza és tedd rendbe az életedet.
Inni mindennap szokott, de nem mindig részeg. Ha részeg mint most is, akkor erőszakoskodik. Képes benyúlni a bugyimba és nem hagy békén.
Anyámmal rossz a kapcsolatom, nem akarok hazaköltözni.
Ő legalább nem veszi el a pénzem, nem úgy mint anyám.
Amúgy 25 éves vagyok és nem "tizenvalahány"!
náluk... tehát nem csak ketten vagytok. Akkor szépen tárd ki az ajtót, csak nem erőszakoskodik más előtt.
Tudom, éjszakás a mama, éppen véletlenül senki sincs otthon... nem kamu ez véletlenül?
Azért nem lépsz le a részeges, alkoholista, erőszakos "párod"-tól, mert nem akarsz anyádhoz vissza költözni?
Hát, fogadd gratulációmat, és legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!