Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert gondolok allandoan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondolok allandoan egy masik fiura mikozben a baratomat szeretem?

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsanat hogy ekezet nelkul irok kulfoldi billentyuzetem van.

Az a helyzet, hogy gimnazumba mikor bekerultem mar 3honapja jartam egy sraccal akivel azota is lassan 3eve hogy jarunk. De az elso felev nem volt valami felhotlen mert igazsag szerint sokat vitaztunk es nem torodott velem de valahogy szerettem es volt mikor majdnem szakitottunk is.. Ekozben megismerkedtem egy sraccal aranyos volt es eleinte csak baratok voltunk de el keztunk kozeledni egymas irant es hat volt hogy csokoloztam vele .. 1-2szer de meg bantam mert soha nem csaltam meg egy baratomat se demikor megyortent ez a dolog avval altattam magam hogy mert rosszul bant velem a baratom ezert nincs baj evvel . . Egyszer a osszevesztunk nagyon durvan a barattommal es majdnem meg torten a dolog a masik sraccal de vegulis nem ... es a srac azt mondta hogy vagy ot valasztom vagy ha a baratomat akkor ne beszeljunk tobbet mert nem birja ki hogy baratok legyunk es ne legyen semmi tobb. En a baratomat valasztottam ez elmondtam a baratomnak mindent bevallottam meg bocsajtott hala de ez az incidens 2es fel eve volt ... es azota is erre a sracra gondolok majdnem minden nap megnezem az adatlapjat es kepeit egy bizonyos oldalon. Es azota neki is lett baratnoje. Azota elkerult a sulibol mert elkoltoztek. A barattommal nagyon jo a kapcsolatom szeretem nagyon es szerelmes is vagyok bele de nem tudom a fejembol kiverni ezt a sracot .. mert hirtelen csak nem beszeltunk es nem zartuk le ezt a dolgot. 3honapja talalkoztam avval a sraccal egy buliban es folyamatosan nezett feltunoen mintha azt varta volna beszeljunk vagy valami de en nem akartam oda menni hozza. Azota a buli ota megtobbet gondolok ra. HOGYAN VERJEM KI A FEJEMBOL? Nem szeretem nem tudom miert van ez. Segitsetek talan egy kivulallo jobban atlatja ezt a dolgot. Koszonom 18/L

#fejemböl
2014. jan. 8. 23:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hogy miert haragszunk egymasra ... es hogy miert volt ilyen velem. ? Igazsag szerint vannak hat terei a dolognak amiert szamon tudnam kerni. Es azt biztos nem kerdezem meg hogy erez e irantam valamit .. pedig arra vagyok a legkivancsibb. De az biztos nem jonnek vele ossze ujra
2014. jan. 9. 00:01
 12/24 anonim ***** válasza:

Én nem tartanám ezt jó ötletnek, ha téged zavar a vizonyotok képlékenysége, és kíváncsi vagy az érzéseire, akkor egyértelműen vonzódsz hozzá.

Ne álltasd magadat azzal, hogy nem.

2014. jan. 9. 00:03
 13/24 A kérdező kommentje:
Tudom, mikor meg latom ossze szorul a gyomrom es legszivesebben a nyakaba ugranak. De a baratomat szeretem a legjobben a vilagon a szuleim utan! A legjobb baratom es egyben a szerelmem.
2014. jan. 9. 00:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs.

Ha te szerelmes vagy valakibe, akkor más fiú nem létezik a számodra abban az értelmeben.

Nemhogy úgy, hogy másoknak a nyakába ugranál meg ilyesmi.

Te már nem vagy szerelmes a barátodba, maximum megszoktad.

2014. jan. 9. 00:10
 15/24 A kérdező kommentje:
Lehetseges. Hisz fiatalon jottunk ossze nagyon 15eves voltam
2014. jan. 9. 00:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Akkor azt tanácsolom neked, hogy szánj magadra egy kis időt, gondolkodj el, mennyire akarod te a jelenlegi kapcsolatodat.

Fiatal vagy még, előtted az élet, lehet még sok más kapcsolatod, de a másikat áltatni, illetve magadat is, hülyeség.

Ha úgy érzed, akaratlanul is komolyan vonzódsz más fiú(k)hoz, akkor szerintem ülj le a barátoddal, és mond el neki, hogy ez a helyzet, és lehet, hogy nem kéne tovább folytatnotok a kapcsolatotokat ezen a szinten.

2014. jan. 9. 00:23
 17/24 A kérdező kommentje:
De jo nagyon a kapcsolatunk. Es nem akarok a baratom nelkul lenni csak a sraccal szeretnem tisztazni a dolgot. Igazabol semmi gond a kapcsolatunkkal maximum meg szoktuk egymast de nekem egyenlore jo ez igy csak nem tudom hogy verjem ezeket a hulye gondolatokat a fejembol. Ami mar tobb mint 1eve tart bennem. Es exert gyakran allmodok vele.
2014. jan. 9. 00:28
 18/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez egy egyszerű emberi reakció. Kíváncsi vagy másra is,mással milyen lehet, lenne, biztos vonzódsz ahhoz a másik sráchoz, amit leírtál az már majdnem a szerelem kategóriája.

Persze te tudod mi a jó neked, de magadhoz legyél őszinte mindenképpen.

2014. jan. 9. 00:36
 19/24 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2014. jan. 9. 00:41
 20/24 PearlDiver ***** válasza:
Én a helyedben összeülnék a csávókával egy olyan helyen, ahol biztos nem kavarodnak fel a régi szenvedélyek, és megegyeznék vele, hogy ez van komám, vonzódunk egymáshoz meg minden, ezt elfogadjuk, mostantól ezzel fogunk együtt élni de nem megyünk az érzés után, mert van nekünk saját életünk ami teljesen elég.
2014. jan. 9. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!