Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit szólna hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit szólna hozzá, ha megcsókolnám? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel 3éve majdnem összejöttünk, de aztán volt egy kis vitánk. Nem nagyon beszélünk, de majdnem minden nap látjuk egymást.. El akarom hívni valahova, megbeszélni hogy miért haragszik.

Én még mindig szeretem, abban nem vagyok biztos, hogy ő mit érez. De ha sikerülne elhívnom valahova, jó ötlet lenne a végén megcsókolni?

Értelmes válaszokat légyszi.. :)

2014. jan. 8. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
szóhoz se jutna
2014. jan. 8. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
szerintem fogd meg a kezét inkább, hogy ne tudjon pofán verni...
2014. jan. 8. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
ennyi idő után nemhiszem h egyből megkéne csókolni.
2014. jan. 8. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Aki megütne egy lányt, az nem férfi...

olyanokkal meg nem állok szóba

2014. jan. 8. 19:20
 5/7 A kérdező kommentje:
csak 2-3hónapja nem beszélünk, nyáron is sokat voltunk együtt..
2014. jan. 8. 19:21
 6/7 anonim válasza:
szerintem mosolyogj rá és nyalogasd a szádat elötte és ha viszajelez valahogy ak csokuld le
2014. jan. 10. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, kipróbálom!:)
2014. jan. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!