Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem gyerekes? Megkérdezhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyerekes? Megkérdezhetem a barátját? Félek

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal egy két hónapot jártunk, de nagyon csúnyán szakított velem és félek tőle, soha többé nem akarok vele találkozni.

Azonban mind a kettőnk családjának van egy présháza a dombon és szeretnék elmenni oda de félek hogy ő is a közelben lesz, mit csináljak nem akarok vele találkozni

Szeretném megkérdezni a barátját hogy mikor lesz ő is kint. MErt akkor nem megyek sehova

L21

2014. jan. 8. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne.

Vegyél egy távcsövet és messziről derítsd fel a terepet h ő arra van e. Álcázd magad fűzfának vagy valami.

2014. jan. 8. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:

kérdezd meg a haverját

vagy légy kemény nézz át rajta és fordíts hátat neki ,ha találkoznátok

2014. jan. 8. 18:53
 3/8 A kérdező kommentje:
ez most nem vicces baromira ha veled beszélt volna így te is menkülnél
2014. jan. 8. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért? Megfenyegetett?

Vannak barátaid vagy család? Akinek elmond? Aki segíthetne?

Egyedül egyes egyedül valóban nem kéne menni.

2014. jan. 8. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
nem kell kérdezni, mintha nem is ismernéd, úgy menj el mellette ha találkoztok :)
2014. jan. 8. 18:55
 6/8 A kérdező kommentje:
nem nem fenyegetett meg csak ahogy beszélt velem egyszerűen megalázó volt ,soha többé nem akarok vele találkozni mert rosszul lennék . Hihetetlen durván beszélt velem egyszerűen SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK VELE TALÁLKOZNI nem akarom hogy rámnézzen vagy hogy köszönjön vagy ne köszönjön.
2014. jan. 8. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Őszintén szólván, az hogy hogyan szakított vagy mit tett az nem szép dolog.

de az életben sok nehéz dolog fog még érni, és fel kéne nőnöd mert nem lehet minden problémát elkerülni minden ember előtt láthatatlannak lenni.

Ez az élettel jár.

2014. jan. 8. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nefoglalkozzál. Na és ha ott lesz? Ha már nem érdeklitek egymást, akkor ne is érdekeljétek!
2014. jan. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!